www.car.cz
 

Představení AMK Třemošnice před víkendovým motokrosem
     14.9.2007 08:09 - tisková zpráva


PŘEDSTAVENÍ POŘADATELE – AUTOMOTOKLUB TŘEMOŠNICE
Pořadatelem dnešního závodu MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ ČR MOTOKROS TŘÍD                                  125 ccm-MX2/OPEN/VETERÁN pod hlavičkou „PAP OIL CUP 2007“ je AUTOMOTOKLUB TŘEMOŠNICE.


Počátek klubu se datuje od r.1951, kdy  se věnoval především činnosti v oblasti motorismu a střelectví. Od r. 1966  došlo ke změně názvu na  Automotoklub a prioritou v činnosti se stalo  pořádání terénních závodů motocyklů a budování areálu závodiště.

Pravidelně se  v tomto areálu pořádaly motokrosové závody “ O velkou cenu Kovolisu” a přebory ČR. V 70. letech byl klub AMK Třemošnice 4 x pořadatelem Zimních televizních motokrosů o cenu Československé televize.V r. 1980 se klub stal pořadatelem přeboru ČSR v sidekárkrosu, který se jel o putovní pohár AMK Třemošnice. V 90-tých letech se klub prosadil i do pořádání MEZ MČR v motokrosu a  vrcholným podnikem byl závod družstev.  Na základě zkušeností z  pořádání těchto podniků byl klub pověřen v r. 1998 uspořádáním finále Mistrovství Evropy ve tř. 250 ccm.

Z nabytých zkušeností jsme i nadále čerpali při pořádání dalších sportovních podniků typu Mistrovství Evropy, Mezinárodních mistrovství ČR a Mistrovství ČR.V roce 2003 jsme uspořádali Mezinárodní motokrosový šampionát ICM 2003 a Mistrovství Evropy amatérů  I.M.B.A.  O rok později v  roce 2004 jsme se stali pořadateli MEZ MČR PAP OIL CUP 2004.  Areál závodiště probíhá etapou změn. Jednou z nich byla v roce 2003 přístavba věže rozhodčích, která je v provozu plánuje se ještě její druhá etapa. Další akcí , která proběhla v roce 2004 bylo vybudování nového startovacího zařízení , jelikož staré už začalo dosluhovat. Naše činnost pokračovala          

                                   
v nastartovaném tempu i v roce 2005 , kdy jsme pořádali MEZ MČR PAP OIL CUP, což je  v naší republice vrcholný sportovní podnik.  Po roční  odmlce v r. 2006 se opět vracíme mezi pořadatele MEZ MČR PAP OIL CUP 2007 a věříme , že  díky  naší  trati,  o kterou je ze strany jezdců velký zájem, zůstaneme ve výběru i  pro další roky.


AUTOMOTOKLUB TŘEMOŠNICE
POŘADATEL FINÁLOVÉHO ŠESTÉHO ZÁVODU
MEZ M ČR MOTOKROS „PAP OIL CUP 2007“

 

Forsage


 
 
Fotogalerie:   KW Berg Trophy 2007 Diváky, foto archiv pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose