www.car.cz
 

Tento víkend v LOKTI : světová elita v motokrosu u nás
     Pavel Jelínek


Skvělé motokrosové souboje lze očekávat od závodu světového šampionátu motokrosařů, který se jede o víkendu v tuzemsku -  na trati v Lokti nad Ohří. Tuzemští diváci uvidi nejen  světové hvězdy, ale  i téměř desítku našich závodníků.

Adepty na vítězství nejspíš za normálních okolností nemáme , ale  českou nadějí ve startovním poli je především  pravidelný účastník ve třídě MX1 Josef Dobeš (22), který pojede  na Suzuki. Divoké karty dostali další  našinci Martin Žerava a Miroslav Kučírek, kteří  si nejlépe vedli  i před týdnem ve Vranově u Brna. Jenom jako náhradníci do Lokte  jedou Petr Masařík a Petr Bartoš.

Ve třídě MX2 se mezi třicítkou finalistů  v sobotní kvalifikaci utkají Jiří Čepelák, Jan Brabec, Filip Neugebauer, Jindřich Hrabica, Tomáš Dokoupil a Michal Votroubek. Snad se  alespoň někomu  z nich zadaří...

Už v předvečer vlastního  závodu  dnes v pátek v osmnáct hodin vše zahájí představením ve freestylové motokrosové show v amfiteátru pod hradem Loket, při které si  zařádí  Petr Kuchař a Libor Podmol, ale  možná i další  jezdci. 
Nedělní finálový program začne první rozjížďkou ve 12:05. Celkem  jsou připraveny čtyři jízdy.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose