www.car.cz
 

V SAZKA ARENĚ se objeví i mnohé hvězdy halových motokrosů
     15.9.2006 09:54 - tisková zpráva


KDO POJEDE V SAZKA ARENĚ 2006?

Přípravy na listopadovou akci v pražské SAZKA ARENĚ jsou v plném proudu. V brzké době Vás seznámíme s předběžným časovým harmonogramem a podobou trati, která bude mít délku přes 400m. Intenzívní jsou také jednání s manažery zahraničních týmů i s jezdci samotnými. Účast v hlavním arenacrossovém závodě bude ozdobena jezdci z první dvacítky USA, nejlepšími závodníky Kanady, vynikajícími Francouzkými jezdci, Australany, Nizozemci, Finem a nám již dobře i méně známymi Jihoameričany, Němci, Italy, Rakušany a vybranými českými a slovenskými závodníky, kteří se na halový motokros a superkros specializují.

V hledáčku máme supercrossové specialisty první dvacítky amerických superkosů, z nichž k nám minimálně čtyři přijedou. Některá jména jsou známa i našim fanouškům, protože se jejich nositelé objevili jako začínající závodníci již v bučovickém areálu při, dnes již historickém, JIM BEAM CUPU.

Jedná se o Jiri DOSTALA, Travise PRESTONA, kteří dnes tvoří špičku SX USA, stejně jako Casey JOHNSONA, který v Rondu exceloval v minulých letech. Dalšími potencionálními adepty na místo na startovním žebříku v Praze jsou Američané Timy FERRY, Nick WAY, Jason THOMAS, Martin DAVALOS, Kile CHISHOLM, Clark STYLES, Eric NEY, Cole SIEBLER, Evan LAUGHRIDGE. Vynikající a známí Kanaďané Jean Sebastian ROY, Doug DEHAAN a Darcy LANGE, který u nás v začátku své kariéry také závodil a od dob bučovického závodu vyrostl v jednoho s nejlepších kanadských jezdců a je vítězem americkokanadského arenacrossu.


Osloveni byli také Francouzští závodníci - letošní "Král Rondo 2006" Julien VANNI, loňský král Antoine LETELLIER, Jerome HEMERY, Cyrille COULON, Florent RICHIER, Antoine MEO a Regis OLIVIERA. Francouští motokrosaři bývají vždy ozdobou každého závodu. Rádi bychom opět u nás uvítali nestárnoucího Jihoafričana, žijícího v Německu, který u nás často startuje a na svém kontě má také "královský titul" z Ronda 2004, Collina DUGMOURA a jeho krajana Wyatta AVISE. Dalším tahákem by mohl být Fin Marko KOVOLAINEN, Australané Danny HAM, Brett METCALFE či Scott COLUMB z Nového Zélandu, startující v letošní sezóně v českém týmu na Mez MČR v motokrosu ( viz www.moto-cross.cz ), stejně jako Ital Angelo PELLEGRINI, který by se svým kolegou Stefano DAMIM mohl v Praze také startovat.

Tradičně počítáme s Rakušany Marcusem MAUSEREM, Michaelem STAUFEREM a Oswaldem REISINGEREM, Němci Danielem SIEGLEM, Marco DORSCHEM a Andreasem BOLLEREM. Startovní pole doplní samozřejmě nejlepší čeští a slovenští závodníci, specializující na superkros (v jednání jsou Petr BARTOŠ, Jan BRABEC, Martin MICHEK, Michal VOTROUBEK, Josef DOBEŠ, Josef KULHAVÝ, Tomáš BUČENEC aj.)


Podíváte-li se na tento výběr možných závodníků, dokážete si představit, jak zajímavé závody v SAZCE ARENĚ chystáme. Závody opravdu světové úrovně. A to není vše co připravujeme. Ale o tom zase příště.


Forsage

Oficiální stránky : www.forsage.cz


 
 
Fotogalerie:   Audi R10 TDI, vítěz seriálu ALMS

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose