www.car.cz
 

Motoskijöring láká i zpěváky Superstar a nejen je
     2.1.2007 09:57 - Pavel Jelínek


Start jubilejního již desátého ročníku mistrovství republiky v motoskijöringu se rychle blíží. I když vzhledem k současným sněhovým podmínkám je to  relativní. Orion - Mitas Cup 2007 má ve svém letošním programu jedenáct podniků a podle plánu by měl odstartovat již tuto sobotu 6. ledna v Žamberku.

Počasí ale zatím fandům tohoto spotu ani pořadatelům není příliš nakloněno, jak známo. A bez sněhu se tento  sport  provozovat  prostě nedá. Proto pořadatelé  zvažují i možnost, že by se některé závody mohly posunout na pozdější termín, především ty z úvodu roku.

Aby mohl být vyhlášen mistr této disciplíny, je třeba odjet aspoň pět podniků. Šampionát se uskuteční převážně na území východních Čech, odkud pochází  i řada startujících dvojic.

Mistrovský titul pak obhajují Patrik a Miroslav Šrolerové z Klášterce nad Orlicí, kteří vyhráli už dvakrát po sobě. Novinkou letošního desátého ročníku mistrovství v motoskijöringu bude závod v Benátkách u Litomyšle, který se pojede jako volný podnik.

Plánovaný kalendář jsme  přinesli zde

Zajímavostí je, že na startu by měl objevit i třeba zpěvák skupiny Kabát Josef Vojtek, či některé tváře zpěváčků ze Superstar.....

 


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za sezonou 2006 - Radek Rochelt

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose