www.car.cz
 

MS ve Freestyle motokrosu 2007 odstartuje v Liberci
     15.2.2007 16:24 - Pavel Jelínek


Ve čtvrtek 22. února hostí liberecká Tipsport aréna a tím i Česká republika  premiérově oficiální podnik seriálu mistrovství světa ve  Freestyle motokrosu. Dosud byl freestyle vidět hlavně  v Brně, či Praze.

Libereckým závodem, pořádaným pod hlavičkou FIM s oficiálním názvem "Night of the Jumps", odstartuje nová sezona světového šampionátu v tomto  atraktivním sportu, kde máme také několik šikovných  zástupců.

Přijet má třináct motocyklistů z nejužší světové špičky, mimo jiné český jezdec Libor Podmol, vicemistr světa  2006 ( !!), či  čerstvě uzdravený Petr Kuchař. Přijet by měla  i světová jednička Švýcar Rebeaud, který je také momentálně zraněn.


Termín konání je kupodivu ve čtvrtek a hala se otevírá v 17.00 hodin. První březnovou sobotu se  pak koná další podobná akce v Brně v Rondu, jak píšeme na jiném místě. : V brněnském Rondu budou k vidění extrémní sporty, včetně freestyle


 
 
Fotogalerie:   Nahlédnutí do historie - rallye Jičín 1981 - foto L.Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose