www.car.cz
 

Pořadatelé z Forsage potvrzuji, že RONDO 2008 bude !!
     19.12.2007 18:56 - tisková zpráva


Povážlivě se kymácející vidina návratu mezinárodního motokrosu pod střechu brněnské haly Rondo je zažehnána a vyznavači adrenalinu si mohou definitivně v nových kalendářích zatrhnout pátek 18. a sobotu 19. ledna. Tento termín zahájí právě prostřednictvím Arenacrossu Brno 2008 novou motoristickou sezónu, slibující na jihu Moravy opět plné mísy vybraných chutí.

S Rondem jsme napevno počítali už dávno, ale před měsícem jsme narazili na určitý a poměrně nepříjemný organizační problém. Nyní už je všechno zažehnáno a přípravě motokrosu v Rondu věnujeme všechny síly. Svátky nesvátky,“ přiznává Jan Juřička z pořádající Agentury Forsage neplánovanou, nicméně úspěšně završenou půtku s vrtkavostí osudu.

Finálové souboje třídy Open nového halového LR Cosmetic Ados Cupu slibují patřičné napětí, přičemž Brňané potvrdili pokračující zájem na kvalitním obsazení závodu českou motokrosařskou elitou. „Chceme diváky pobavit především bojem našich jezdců o přední místa. V minulých letech jsme sice přiváděli do Ronda z ciziny zvučná jména, ta ale fanoušky příliš neoslovila.

A nedávný halový závod v německém Chemnitzu ukázal, že výkony našich motokrosařů v halách mají vzestupnou tendenci. Neugebauer tam skončil třetí a Mitvalský osmý,“ dokladuje Juřička správnost sázky na české borce. Díky úspornější konstrukci startovní listiny nebude divácký zážitek v Rondu finančně nijak zatěžující.

„Vstupné začíná už na skutečně bezkonkurenčních 175 korunách a hned v první hodině předprodeje zmizelo čtvrt stovky vstupenek,“ uvádí manažerka závodu Andrea Brzobohatá. Hlavní tahákem rámcové show bude v Rondu časově rozšířená freestylová exhibice v čele s Petrem Kuchařem, o živý hudební doprovod se postará populární brněnská kapela Kern.

„Předprodej vstupenek probíhá na www.ticketstream.cz,“ doplňuje Brzobohatá.

Forsage


 
 
Fotogalerie:   BRT - představení Audi A4 DTM, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose