www.car.cz
 

Freestyle v brněnském RONDU za týden s překvapením
     6.1.2005 19:49 - Pavel Jelínek


Freestyle s překvapením ?
Kdo si zvykl spojovat motokros v Rondu s pestrou doprovodnou show, nebude zklamán ani tentokrát. Rámcové pořady vyvrcholí v pátek a v sobotu exhibiční FREESTYLE NIGHT SHOW v podání nejlepších českých jezdců v čele s freestylovým „mágem“ Petrem Kuchařem.

Otazník se zatím vznáší nad skladbou kaskadérských kousků jednotlivých borců, které, pokud vše stoprocentně klapne, by měly přinést jedno velké překvapení…

Petr Kuchař se totiž rozhodl předvést své salto vzad. Problémem, proč jej v minulosti nepředstavil, byl údajně nízký strop. Nyní si ale myslí, že by to mělo stačit:Bude to asi světový unikát, tento trik zřejmě nikdo v tak nízké hale neskočil. Rozhodl jsem se to netrénovat, risknu to přímo před diváky. Pokud se mi backflip podaří v pátek, věřím, že ho skočím i v sobotu,“ podotkl  Kuchař, kterého mohli  diváci na Brněnsku  vidět ve vysílání metropolitní televize  Brněnské jedničky a také  v pořadu MotorTip, kde se představí v jeho nejbližším - prvním letošním vysílání.

Kromě Kuchaře své kousky předvedou i další jezdci. Pořadatelé tentokrát vsadili na  české akrobaty,  či také  ďábly na motocyklech.


 
 
Fotogalerie:   Arenacross v Rondu 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose