www.car.cz
 

Do podzimní sychravé Prahy míří halový freestyle motocross 2005
     16.11.2005 12:59 - Pavel Jelínek


Už je to tady. Podobně jako v  předchoizích letech se fandové motorismu mohou o nadcházejícím víkendu  těšit na halový  freestyle motocross 2005. Uskuteční se již o nadcházejícím víkendu - v sobotu i v neděli a to v pražské Sazka Areně.

Přijet by mělo dvanáct předních amerických a evropských jezdců, kteří předvedou své umění fandům v Česku již posedmé. Chybět by neměl ani jeden z nejlepších světových freestylových jezdců současnosti Američan Nat Adams, který bude hlavní hvězdou víkendové show.

Chybět nebude ani domácí jednička Petr Kuchař, který byl před rokem největší hvězdou akce. Přijde i čtrnáctiletý Petr Pilát, který se za řidítka vrací po vážném zranění, či Slovák Martin Koreň. Ze zahraničních jezdců ještě zmiňme Kanaďana Andyho Bella nebo Američany Dustina Millera a Jake Windhama.

Pořadatelé doufají, jak prozradili na své tiskové konfeneci, že Praha uvidí jeden z nejlepších frestylových triků v podání  americké hvězdy Adamse, nazvaný 360. Již z názvu je jistě zřejmé, že se při něm jezdec otočí kolem své osy.

Akce odstartuje v sobotu v 18:00, v neděli pak již od 15:00 hodin. Podle sdělení pořadatelů by vstupenky měly být k dispozici ještě přímo u pokladen. Stát by měly od 350 do 800 korun .

V lednu se pak uskuteční další podobná halová akce, která tradičně zahajuje  sezónu - halové Rondo v Brně.


 
 
Fotogalerie:   Off Road Marathon 2005 Pohořelice od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose