www.car.cz
 

AGENTURA FORSAGE tlačí motoristický sport dopředu
     1.12.2005 08:56 - tisková zpráva


Už deset let patří brněnská AGENTURA FORSAGE k libozvučným pojmům českého motoristického sportu. Organizační a propagační ostruhy získávali její pozdější zakládající pracovníci úzkým partnerstvím s motokrosovým DOATS Racing Teamem, v jehož dresech v úvodní polovině devadesátých let minulého století úspěšně bojovali borci formátu Kučírka, Žeravy, Krajčoviče, Stodůlky, Štauda, bratří Brumlů, Masaříka, Svatoše či Němce Jasinskiho.

Hned po svém oficiálním zrodu deklarovala AGENTURA FORSAGE postoj k podpoře motoristického sportu více než činorodě, když počínaje rokem 1995 se chopila promotérské taktovky mezinárodního mistrovství České republiky v superkrosu a za jeho dirigentským pultem zůstala s výjimkou sezóny 2000 až do letošního roku.

Zůstat pouze u jediné disciplíny by ovšem bylo pro agilní Brňany málo. Alespoň za stručné připomenutí širokého pracovního záběru AGENTURY FORSAGE stojí její aktivity v autokrosu včetně podílu na závodech evropského šampionátu v Přerově, brněnský rukopis nesly také podniky mezinárodního mistrovství České republiky v supermotu, sajdkárkrosu, terénních čtyřkolek a automobilového rallysprintu. Zapomenout nelze ani na první mezinárodní freestylovou show před pěti lety v hale Rondo, nebo na specifické off roady v Pohořelicích u Brna. Agenturní nabídka zahrnuje rovněž realizaci zakázek v oblasti reklamy a organizační zajišťování společenských událostí včetně servisních služeb, její doménou nicméně zůstává motoristický sport.


Na podzim aplaudovali motokrosoví fanoušci celkovým vítězům letošního mezinárodního mistrovství České republiky jednotlivců a družstev, které pod oficiálním názvem PAP OIL CUP bylo už potřetí za sebou promotérskou aktivitou AGENTURY FORSAGE. Tato tříletá éra vdechla poněkud chřadnoucímu tuzemskému motokrosu nové impulsy organizační, sportovní i ekonomické, takže seriál PAP OIL CUP se nyní řadí k nejstabilizovanějším svého druhu v našem středoevropském regionu. Spojení AGENTURA FORSAGE – PAP OIL CUP bude pokračovat i v roce 2006 a nepochybně poskytne další skvělé zážitky.

Nadcházející sezónu odstartuje nedlouho po Novém roce AKAI ARENACROSS 2006, mezinárodní halový motokros v brněnském Rondu, pořádaný AGENTUROU FORSAGE. Ta na brněnskou halovou tradici navázala v roce 2001 vybudováním atraktivní hliněné trati, která pod střechu Ronda pravidelně přivádí jezdeckou elitu z evropského kontinentu i ze zámoří.

Vzrušující souboje okořeněné dynamickou doprovodnou show a vrcholící adrenalinovou freestylovou exhibicí, uvidí diváci tentokrát v pátek 13. a v sobotu 14. ledna. AGENTURA FORSAGE však nemíní šlechtit utěšeně se rozvíjející květinku pouze mezi branami svého domovského města a už delší čas intenzivně pracuje na jejím republikovém exportu. Snaha dopadla na úrodnou půdu, a tak mezinárodní halový motokros zpestří o prvním listopadovém víkendu roku 2006 i programové menu pražské Sazka Areny. Existence brněnského závodu zůstane zachována a navíc spolu s Prahou a výhledově i s Vídní by se měl stát součástí základní konstrukce uvažované středoevropské halové série.

Nejen promotérské, ale i pořadatelské lopoty na poli motoristického sportu čeká AGENTURU FORSAGE v roce 2006 skutečně hodně. Vždyť kromě Ronda a Sazka Areny připraví Brňané vlastními silami také dva závody ve známém areálu Vranovský žleb ve Vranově u Brna, který je divácky velice přitažlivý. První z nich bude figurovat v kalendáři motokrosového PAP OIL CUPU 2006 a ten druhý by měl přinést příjemné překvapení především příznivcům sajdkárkrosových bitev.

 

-AF-

Více na : www.forsage.cz


 
 
Fotogalerie:   Valentino Rossi a test F1 :-)))

 
 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose