www.car.cz
 

Ostravský závod v superkrosu byl označen za nepovolený od FMS....
     2.1.2006 12:11 - Pavel Jelínek


V polovině ledna se v Brně pojede tradiční závod v hale RONDO. O týden později se rovněž na Moravě, ale v Ostravě, má uskutečnit další závod. Podle posledních informací  z Autoklubu ČR se ale jedná o černý závod. Což by mohlo způsobit problémy zejména jezdcům, kteří by se akce  zúčastnili. Jak plyne z následující oficiální informace:

Pozor : ještě stále s námi můžete soutěžit o vstupenky do Ronda: SOUTĚŽ o vstupenky na halový ARENACROSS v RONDU

Vážení motoristictí príznivci
Federace motocyklového sportu Autoklubu Ceské republiky informuje jezdce, cinovníky, spolupracovníky a v neposlední rade i diváky a širší motoristickou obec, že akce prezentovaná v médiích jako Motorshow, která je plánována na 21. – 22.1.2006 do Ostravy, není sportovním podnikem ve smyslu sportovních rádu FMS ACR.

Poradatel – organizátor této akce nepožádal o zarazení do kalendáre FMS ACR, tudíž nemá právo odvolávat se v oficiálních dokumentech k podniku (prihláška aj.) na rády FMS ACR.

FMS by ráda predešla v souvislosti s úcastí na této akci prípadným budoucím komplikacím a ráda by licencované jezdce, cinovníky i své spolupracovníky seznámila se skutecností, že k této akci bude ve smyslu Všeobecného sportovního rádu FMS ACR pristupováno jako k nepovolenému podniku.


Generální sekretár FMS ACR
Karel Nauš


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose