www.car.cz
 

Po Pražském sprintu navazuje FREESTYLE MOTOCROSS .
     20.11.2006 08:10 - tisková zpráva


První prosincová sobota bude v Praze  ve znamení motorismu. Uskuteční se zde hned dvě význané akce. Od  rána budou vrčet motory  soutěžních speciálů v okolí Strahova, odpoledne a večer se pak uskuteční již tradiční freestyle motokross.

02.12. 2006 14:00
02.12. 2006 19:00


NOKIA FREESTYLE MOTOCROSS
7. ročník adrenalinové megashow!

Salto na sněžném skútru je jen prvním překvapením letošního Nokia Freestyle Motocrossu v SAZKA ARENĚ. Pro velký zájem zahájen prodej show od 14.00 hod.!

Tradiční jediná freestyle motocrossová show v České republice opět v termínu před koncem kalendářního roku. Nokia Freestyle Motocross 2006 naváže na šest úspěšných ročníků předchozích. Již po třetí v řadě se tento motoristický svátek uskuteční v super moderní SAZKA ARENĚ. Loňskou akci navštívilo přes 25,000 diváků, pořadatelé z GSMA byli nuceni neplánovaně uspořádat dvě show. Fanoušci, kteří loňský Nokia Freestyle Motocross navštívili jistě nezapomenou na atmosféru gladiátorských her s probíhajícím soubojem Amerika versus Evropa plným neskutečných triků v podání všech jezdců.

Strhující představení korunního prince freestyle motokrosu Nate Adamse a jeho čtyři salta vzad v jedné jízdě, kdy každé bylo provedené s jiným trikem a jedno dokonce i bez držení. A závěrem nelze zapomenout výkon hodný Guinessovy knihy rekordů, kdy teprve čtrnáctiletý školák Petr „Pilník“ Pilát skočil jako nejmladší jezdec historie salto na motorce.

Co jsme pro Vás přichystali letos?

• Již potřetí opět v řadě SAZKA ARENĚ tentokrát 2. prosince od 19 hodin
• Nová dimenze freestylu - salto na sněžném skútru poprvé v České republice
• Světová špička freestyle motocrossu
• Adrenalinová show, která nemá obdoby
• Bouřlivou atmosféru, maximální adrenalin a výbornou zábavu pro každého garantujeme
• Sleva 20 procent na vstupné pro děti

Více informací na www.gsma.cz.

Každý rok se snažíme o nové pojetí celé akce. Loni se nám po šesti letech, co tuto akci pořádáme, podařilo získat nejlepšího jezdce světa, Nate Adamse. Určitě přispěl k fantastické atmosféře, která všechny strhla. Věřím, že jezdecké výkony letos budou ještě lepší, Jeff Fehr už prý do Prahy trénuje backflip v kombinaci se supermanem. Letos jsme pozvali kromě světové FMX špičky také dvě nové tváře, jezdce na sněžném skútru a na čtyřkolce.

Oba se pokusí v SAZKA ARENĚ o salto. Nechme se překvapit. Salto na sněžném skútru rozhodně není poslední novinkou a překvapením letošního ročníku. Kdo zná naše akce ví, že nudit se rozhodně nebude“, říká Marek Rejman, z pořádající agentury GSMA a dodává: „Prozatím určitě plánujeme jen jednodenní show, proto bych neodkládal nákup lístku na poslední chvíli, že bude vyprodáno o tom nepochybujte“.

Navíc v e-shopu na nových internetových stránkách www.gsma.cz je možné zakoupit skvělé DVD Nokia Freestyle Motocross 2005 – „Gladiátorská show“. Kromě toho potěšíme koncem července všechny fanoušky freestyle motocrossu s parádní FMX Collection. Pokud chcete být o všem informování mezi prvními a znát všechny detaily, pak doporučuji se zaregistrovat na našich internetových stránkách a pravidelně budete dostávat všechno na e-mailovou adresu“, doplňuje Patr Manich z pořádající agentury GSMA.


POKYNY POŘADATELE

1. Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, akci, místo konání a sedadlo, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění místa konání akce pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou.V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup na místo konání akce nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace.
2. Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup na akci všem držitelům takových vstupenek.
3. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení akce zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel, nikoli prodejce vstupenek. V případě zrušení akce uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Servisní poplatky se nevracejí. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje. Změna programu vyhrazena. Datum a čas akce mohou být změněny bez upozornění.
4. Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu akce včetně přestávek, vyjma osob s povolením pořadatele.
5. Při plnění povinností vyplývajících z prodeje vstupenek bude akciová společnost SAZKA postupovat ve shodě s platnými Obchodními podmínkami pro poskytování služby prodej vstupenek na sportovní a kulturní akce prostřednictvím prodejní sítě SAZKA TICKET. Aktuální znění obchodních podmínek je k dispozici na www.sazkaticket.cz.

Vstupenky k sezení za 750 Kč, 650 Kč, 450 Kč a 350 Kč.

Dětem do výšky 130 cm poskytována sleva 20 % (k dispozici pouze na prodejních místech!)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   A1GP 2006 - 2007 v Brně. Momentky od Jana Škody

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose