www.car.cz
 

Brněnská Olympia v sobotu očekává večerní bitvy na supermotardech!
     24.9.2007 19:29 - tisková zpráva


SUPERMOTO SE VRACÍ DO  brněnské OLYMPIE
 
Vynikající zpráva pro všechny, které v závěru loňského babího léta okouzlila v areálu brněnského nákupního a zábavního centra Olympia atmosféra večerní bitvy závodníků na supermotardových motocyklech: druhý ročník OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW byl v minulých dnech definitivně potvrzen! Velká adrenalinová podívaná se uskuteční v sobotu 29.ZÁŘÍ 2007, tedy v termínu téměř shodném s loňskou nezapomenutelnou premiérou.
 
Loňské nadšení diváků sdíleli i zúčastnění jezdci, takže nedávná propagační mise pořádající brněnské AGENTURY FORSAGE v jihočeském Písku, kde pokračoval seriál mezinárodního mistrovství České republiky v supermoto, se okamžitě setkala s pozitivním ohlasem. „Až na trojici nominovanou ve stejném termínu na supermotardové mistrovství světa družstev v Itálii, velká většina v Písku startujících jezdců nám svoji účast předběžně přislíbila. Loňský závod se jim zamlouval, navíc opět chystáme zajímavé finanční a věcné ceny,“ říká o píseckých jednáních ing. Jan Juřička z Agentury Forsage.
 
Oproti roku 2006 bojů o vteřiny na ploše vedle brněnské Olympie přibude. Na rozdíl od loňské exhibice čeká tentokrát terénní čtyřkolky regulérní závod a diváky potěší i zbrusu nově vypsaná kategorie závodních skútrů. Jejich zápolení bude pro Brňany znamenat prakticky novinku, protože od zatím jediného závodu Českého poháru skútrů v areálu Masarykova okruhu uplynulo bezmála už deset let. V sobotu 29. září nebudou v rámci OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW chybět ani skútry v sériovém provedení, za jejichž řídítky se střetnou sestavy vybraných firemních družstev o Pohár firmy Veselý.
 
A protože propozice OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT SHOW putují vedle Slovenska také do Rakouska, Maďarska, Polska a Švýcarska, není vyloučeno, že naše jezdecká špička se na startovních roštech setká se zahraniční konkurencí.
 
 
Ceny vstupného:
denní blok od 9:30 - 18:00 ............ 50,- Kč
večerní blok od 19:00 ................. 100,- Kč
tribuna na sezení od 19:00 .......... 200,- Kč
 
Předprodej zahájen na informačním stánku SUPERMOTA v jižní pasáži nákupního a zábavního centra Olympia Brno.
 

 
 
Fotogalerie:   A1GP: Český vůz v nových barvách představen v Brně, foto BPA M.Straka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose