www.car.cz
 

Milovníci historických skvostů míří do Krásné Lípy
     14.8.2007 12:51 - Vladimír Rožánek


Pod záštitou saského misterského předsedy Prof. Georga Milbrandta se letos ze Zwikau, kolébky německé výroby automobilů, vydají jezdci Rallye Sachsen Classic na další díl, tolik oblíbené historické podívané. Při měřených akcí nejde ani o rychlost, ale o maximální přesnost, kdy musejí být světelné závory překonány přesně dle předepsaného času.

Na našem území zahlédneme tyto krásné stroje s nádechem historie 18. Srpna, na hraničním přechodu Hřensko-Schmilka, přibližně v 9 hodin. Po té bude následovat jízda na Křinické náměstí v Krásné Lípě, která se nachází v centru malebné oblasti Českého Švýcarska. V 9,45hod. si tak mohou při krátké přestávce návštěvníci akce prohlédnout všechny historické unikáty na vlastní oči. Po dvanácté hodině je naplánován odjezd posledních vozů z Krásné Lípy, které tady na krátkou zastávku zastaví

Po té se úcastníci Rallye Sachsen Classic přesunou vlastní silou na hraniční přechod Varnsdorf-Grosschönau, kde motoristická pouť po našem území také skončí. Přibližný průjez prvních vozů připadá na 10,30 hodin.

Ve startovním poli najdeme vozy Berlinet Targa Florio, Bentley 4,5ltr.,Renault LM GP či Škodu Tudor 1101 z roku 1948.

Všichni milovníci historických unikátů, jsou pořadateli srdečně zváni. Pro fotografy připravili pořadatelé soutěž, o které podrobnosti naleznete na: http://www.e-asf.com/sachsen-classic. 18. Srpna se na Vás těší pořadatelé Raĺlye Sachsen Classic 2007.

Vláďa Rožánek

Rallye Sachsen Classic


 
 
Fotogalerie:   Rallye Sachsen Classic od V. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose