www.car.cz
 

9th American Cars Meeting Brno 2008. Již o víkendu
     9.7.2008 07:09 - tisková zpráva


9th American Cars Meeting Brno 2008


Důležité upozornění,
9th American Cars Meeting Brno 2008 se uskuteční na jiném místě než v předešlém roce.
A to sice u nákupního centra OLYMPIA Brno. Toto centrum je od minulého místa konání srazu vzdáleno cca 1 km směrem na jih (u dálnice z Brna směrem na Bratislavu). Možnost kempování v místě srazu.

Important information,
9th American Cars Meeting Brno 2008 will take another place as in last year. New place od the meeting is in the area of shopping center OLYMPIA Brno. This center is from the place of last meeting only 1 km far (on south, near highway from Brno to Bratislava). It is possible to camp on the meeting place.

Jak se dostat na 9th American Cars Meeting Brno 2008

Vážení majitelé, fanoušci, nadšenci a milovníci amerických vozů,
léto se pomalu blíží a s ním se blíží i 9th American Cars Meeting Brno 2008. Již devátý ročník se koná v sobotu a neděli 12.-13.7.2008. V první řadě Vás chceme informovat o změně místa konání srazu.

Z minulých let jste zvyklý, že se náš sraz koná u nákupního centra Shopping Park. Letos se bude sraz konat u jiného nákupního komplexu - a to sice u nedaleké OLYMPIE.

Z důvodu změny místa našeho srazu jsme pro Vás připravili podrobnou mapu s popisem jak se na místo srazu letos dostanete. Snažíme se hlavně usnadnit orientaci těm, kteří se na sraz chystají ve vlastním korábu a s hledáním místa srazu by mohli mít problémy.

Jednotlivé plánky jsou rozděleny podle světových stran, ze kterých se budete k Brnu blížit. Samozřejmě jsme nezapoměli ani na ty, kteří se na sraz chystají pěšky. Pro Vás připravujeme k nahlédnutí jízdní řády autobusů, které Vás na místo srazu dopraví z centra Brna a poté zase zpět. Doufáme, že Vám tímto ulehčíme cestu na náš meeting.

Vyberte prosím odkud budete přijíždět do Brna - ZDE:


PR
 
 
Fotogalerie:   Horácká Rally Třebíč 2008 - Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose