www.car.cz
 

Truckerský babinec pro ženy - řidičky
     tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ – Pro ženy, které pravidelně při výkonu svého povolání usedají za volant nákladního automobilu, je určen tzv. Truckerský babinec. Ten pořádá v první den konání Czech Truckfestu v Hradci Králové dlouholetá řidička kamionu Jolana Jedličková z Lázní Bohdaneč. „Mělo by být setkání všech dam, které se rozhodly spojit kus svého života s náročnou prací šoférky. Jde o to si sdělit vlastní zkušenosti s prací v tomto dříve pouze mužům určeném oboru, vzájemně se poznat a probrat všechny strasti a slasti řemesla z pohledu nás žen,“ uvedla organizátorka.
 
Setkání se uskuteční v sobotu 11. září,  od 15 hodin začíná v návěsu firmy Ewals. „Budeme samozřejmě rádi, pokud kolegyně přijedou předvést i svůj truck, pokud se to nepodaří, ať vezmou alespoň jeho foto, ať se potom na silnici poznají,“ dodala truckerka.
 
Czech Truckfest 2004 je setkání řidičů a majitelů nákladních automobilů. Loni se této akce, která je největší svého druhu na území střední a východní Evropy, zúčastnilo přes 300 vozů a přes 12 tisíc diváků. Během víkendu 11. a 12. září se na letišti v Hradci Králové uskuteční mimo jiné závody ve sprintu a jízdě zručnosti, představí se sportovní tahače kategorií race truck a super truck, diváci uvidí exhibici showtrucku s raketovými motory a řadu dalších atrakcí.
 
Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz
 
Pro CTM, s. r. o., připravil Bohumil Roub

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose