www.car.cz
 

Winter Trial 2011 klouzal v Mostě a v týdnu zavítá také na jih Česka
     24.1.2011 16:26 - tisková zpráva


11. Winter Trial 2011 na jihu České republiky
Již pošesté zahájí motoristickou sportovní sezónu v Jižních Čechách dálková rallye historických soutěžních vozidel – 11. Winter Trial 2011.

Přibližně 75 posádek se v neděli 23. ledna postavilo na start této náročné zimní rallye v německém Wolfsburgu. Postupně se posádky přes severní Čechy, Polsko, Moravu a Rakousko dostanou ve čtvrtek 27. ledna ve 12.30 hodin přes Dolní Dvoriště zpět na území České republiky.

První zastávka této etapy na území ČR bude ve 12.45 hodin v Kaplici, kde posádky absolvují časovou kontrolu a po zaparkování na náměstí budou obědvat v Hotelu Zlatý Kříž. Odsud se vydají do Malont, kde odstartují do zvláštního testu, který vede po jedné z variant trati legendární rychlostní zkoušky Rallye Český Krumlov.


Poté se posádky přesunou na start již rychlostního testu „Col de Svatý Ján“. Tento, při Winter Trialu již tradiční test, se koná na uzavřené trati v zemědělském areálu přímo ve Svatém Jánu nad Malší. Toto místo zná většina českých rallyových fanoušků, kteří navštěvují Rallye Český Krumlov.

Po absolvování této „erzety“ se posádky vydají přes Český Krumlov a Prachatice do Volyně, a pak dále na Šumavskou část etapy, která má cíl v Plzni.

Mezi přihlášenými vozy je zastoupeno mnoho věhlasných značek, a tak budete mít možnost spatřit v akci krásná sportovní vozidla BENTLEY, PORSCHE, MG, AUSTIN HEALEY, JAGUAR, BMW a mnoho dalších, které se účastnily závodů v letech 1935-1976. Prijdte posádky povzbudit do Kaplice, Sv. Jána nad Malší, nebo kamkoliv na trasu soutěže. O podrobnějším časovém harmonogramu, trase a doprovodném programu Vás budeme informovat již v neděli 16. ledna na www.ckmotorsport.cz.

 viz také zde.( i mapy)

zdroj: www.ckmotorsport.cz.

 další info :


 
 
Fotogalerie:   Winter trial 2011 na zasněženém okruhu v Mostě, foto Petra Kubínková

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose