www.car.cz
 

Těžkooděnci z víkendového Truckfestu omezí v Hradci dopravu
     9.9.2005 14:59 - tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ – Stovky těžkotonážních vozidel, které se zúčastní letošního setkání řidičů a majitelů nákladních automobilů Truckfest 2005, způsobí především v sobotu 10. září v Hradci Králové krátkodobé omezení dopravy. Užitkové nákladní automobily, vozy americké provenience, ale i závodní trucky pojedou především po okruhových komunikacích Hradcem Králové „spanilou jízdu“ mezi 11. a 13. hodinou. Organizátoři proto prosí řidiče, kteří nemohou zvolit jinou trasu než přes východočeskou metropoli, o shovívavost.

„Snažíme se ve spolupráci s Policií ČR zajistit tradičně co nejhladší průběh, ale jsme si vědomi, že někoho opravdu zdržíme a za to se předem omlouváme,“ řekl Vladimír Pohl z organizačního štábu akce.
 
Trasa „spanilé jízdy“ je stejná, jako v letech předchozích. „Vyjede se v 11 hodin z královéhradeckého letiště hlavní bránou doleva ve směru k SSŽ, dále Pouchovskou ulicí kolem Dopravního podniku, Buzuluckou ulicí doprava ve směru na Gočárův okruh okolo Mc´Donaldu, za mostem doleva na Střeleckou ulici a Rabínovou nebo-li hradeckou k obchodnímu centru Makro.

Jízda se tam na mimoúrovňové části pak otočí, na světelné křižovatce zamíří vpravo k nemocnici a přes brněnský kruhový objezd pojede kolem malšovického stadionu Buzuluckou ulicí zpět na letiště,“ přiblížil trasu pořadatel V. Pohl. Podle něj se přesný časový horizont průjezdu nedá přesně odhadnout, neboť záleží na počtu zúčastněných aut. „Letos bychom chtěli překonat magickou pětistovku,“ vyslovil přání Pohl. Loni se královéhradeckého Truckfestu zúčastnilo přes 400 nákladních automobilů.

 Akce zahájí podle programu v sobotu spanilou jízdou, přes den budou probíhat soutěže především v rychlosti a jízdě zručnosti, předvedou se vystavovatelé i závodní i americké trucky, chybět nebudou exhibiční vystoupení, jimž bude dominovat strefighterská show, večer je pak na programu tradičně „nočněranní“ párty s hudební produkcí především rockových kapel a několika speciálními překvapeními.

Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz

 Josef Štefka – tel. 777 807806

Vladimír Pohl – tel. 777 200 657

 

B Roub


 
 
Fotogalerie:   Matador Czech Truck Prix 2005

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose