www.car.cz
 

Mezinárodní setkání automobilů Mini – NarozeMini 2004 v kempu Svojanov.
     14.9.2005 15:47 - tisková zpráva


Občanské sdružení Mini Fan Club pořádá 23.-25. září t. r. v kempu Svojanov mezi Moravskou Třebovou a Mohelnicí mezinárodní setkání majitelů a fanoušků automobilů Mini – NarozeMini 2004. Jde o osmý ročník naší akce.

Hlavním cílem je nejen připravit zábavný víkend pro příznivce těchto klasických britských vozů a prezentovat je na veřejnosti, ale představit zvláště zahraničním účastníkům vždy nějaký pozoruhodný kout naší krásné vlasti. V minulých letech jsme akci pořádali např. ve Fulneku, ve Tvarožné Lhotě, v Křižanově, v Poličce. . ., hledáme taková místa, která nejsou v základní nabídce cestovních kanceláří a
přesto nabízejí mnoho zajímavých památek a turistických cílů.

Očekáváme zhruba osmdesát posádek tuzemských, také z Polska, Slovenska, Slovinska, Maďarska, Rakouska, Německa. . ., takové bylo doposud spektrum účastníků naší akce. Větší množství těchto vozů je, domníváme se, celkem atraktivní podívaná a pokud usoudíte, že by mohla být zajímavá i pro diváky a posluchače, rádi akreditujeme vaše zástupce.

Hlavní programová část setkání - orientační jízda startuje v sobotu 24. září z Kempu Svojanov a povede povede přes Borušov, Grunu, Radkov, Městečko Trnávka, Mezihoří, Pěčíkov, Hraničky, Vranová Lhota, Bouzov-Doly, Bouzov, Bouzov-Doly, Bouzov-Jeřmaň, Pavlov, Zavadilka, Svinov, Líšnice, Vyšehorky, Podolí, Křemačov, Řepová, Krchleby, Javoří, Maletín zpět do Svojanova.

Podrobnosti o akci jsou na stránce Mini Fan Clubu na adrese http://www.mini.cz 

Jiří Tlach (za Mini Fan Club)


 
 
Fotogalerie:   ME minibiků 2005 od Petra Zemana

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose