www.car.cz
 

Petr Kuchař do Hustopečí přilákal i řadu zahraničních freestylistů !! Jižv sobotu.
     23.8.2006 13:11 - tisková zpráva


 

Název:              MOSS plus FMX JAM Petra Kuchaře

 

Datum:             sobota 26. srpna 2006

 

Začátek:            v 19:00 hod.

 

Místo:               areál na Krajcáku – Hustopeče

 

Po lednové ostravské havárii je Petr Kuchař opět připraven bavit své fanoušky svými akrobatickými skoky, při kterých se tají dech. Na poslední srpnovou sobotu chystá do Hustopečí třetí ročník své MOSS plus FMX JAM. V sobotu 26. srpna si na Krajcáku dají dostaveníčko nejen naši nejlepší freestyloví závodníci, ale i jezdci z Polska, Rakouska  a Itálie.

 

Trojice Italských jezdců dorazí do Hustopečí přímo z Budapesti, kde tento týden natáčí kaskadérské scény pro film. Samozřejmě se tu představí kompletní česká špička. Nebude chybět nejmladší jezdec, který umí obávaný backflip (salto vzad s motorkou) patnáctiletý Petr Pilát. Pro všechny jsou nachystány hned 4 rampy a bude se skákat ze dvou stran.

 

Největší hvězdy MOSS plus FMX JAM Petra Kuchaře

 

CZE      Petr Pilát

CZE      Libor Podmol

CZE      Martin Koreň

CZE      David Rejsek

POL     Bartek Oglazaa

POL     Darek Klopot

AUT     Martin Schenk

ITA       Massimo Bianconcini

ITA       Jader Toninello

ITA       Luca Zironi

a

CZE      Petr Kuchař

 

Všichni čeští jezdci, kteří nemají něco zlomenýho budou v sobotu v Hustopečích. Škoda jen, že těch zlomenejch je dost. Bomba je, že je to večer za umělého osvětlení. U nás se podobné show večer nepořádají, takže to bude pro všechny novinka. Pro nás jezdce je to sice náročnější. Denní světlo je prostě denní světlo. Ale pro lidi je to lepší, zajímavější, víc atraktivní. Už se na to těšíme.

 

Začneme v sedm a budeme pokračovat až do noci. V poslední době jsme Krajcák předělali, takže tu můžeme skákat ze dvou stran. Bude to aspoň víc odsýpat. Taky tady chceme ukázat pitbiky. Malé motorky se kterými se dělají podobné skoky jako s velkými motorkami. V Americe s nimi skáčou i salta. Bude to samozřejmě zhora osvícené, pořádná muzika , bezplatný vstup, slosovatelná tombola. Prostě bude mazec!“ zve všechny nejlepší český freestylista Petr Kuchař.

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Robert Pergl a vozy jeho týmu Menx v Mostě, foto Vl.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose