www.car.cz
 

Sraz majitelů mercedesů o víkendu v Brně
     15.9.2006 20:08 - tisková zpráva


Velký svátek chystá Mercedes-Benz klub České republiky ve spolupráci s Mercedes Classic Cars pro své členy a další majitele vozů s třícípou hvězdou ve znaku na nadcházející víkendové dny.

 

Na letošním srazu mercedesářů v Brně se očekává více než stovka historických i novějších vozů, na které čeká bohatý program včetně orientační rallye a spanilé jízdy. Účastníky i diváky potěší jistě i výstava spojená s volbou nejkrásnějších vozů na brněnském náměstí - Zelném trhu nebo projížďka parníkem  po Brněnské přehradě.

 

Sraz je zároveň vzpomínkou na legendární setkávání majitelů mercedesů na brněnském výstavišti při příležitosti strojírenských veletrhů v 60. až 80. letech, které pořádal nejstarší Mercedes-Benz klub na evropské pevnině (založen roku 1963).

 

Účastníkem akce může být každý majitel vozu Mercedes-Benz. Bližší informace na stránkách Mercedes-Benz Klubu České republiky nebo Mercedes Classic Cars.

 

MUDr. Jaroslav Větvička

President MBK ČR

777781016

 

 


 
 
Fotogalerie:   Rally Hořovice 2006 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose