www.car.cz
 

Tým KVS startuje v Muro Leccese v Itálii
     27.5.2005 13:15 - tisková zpráva


Český kartingový tým KVS racing čeká třetí pokračování italského otevřeného mistrovství. Tentokrát se trojice juniorů poměří s nejlepšími světovými juniory na okruhu v Muro Leccese. Tým KVS racing bude opět hájit trojice mladých „mušketýrů“ ve složení Zdeněk Gróman, Tomáš Pivoda a Michal Procházka.

V předchozích dvou kláních dosáhl skvělých výsledků především Zdeněk Gróman, když obsadil šesté a čtvrté místo. V průběžném pořadí Open Masters 2005 figuruje Zdeněk Gróman na vynikajícím třetím místě.

KVS racing chce v Muro Leccese dosáhnout dalších úspěchů a proto zvolil pečlivou přípravu na tento závod. Tentokrát se tým vydal již týden před závodem do Itálie, protože juniory čekalo společné testování s továrním týmem Maranello!

Pro naše jezdce bylo testování s továrním týmem Maranello skvělou školou. Od špičkových světových motokáristů Bena Hanleye a Julese Bianchiho se snažili získat mnoho zkušeností. Měli výbornou příležitost přímo na trati porovnat optimální stopu. Určitě budou držet ještě více palce pilotům, kteří startují ve třídě FA s motory připravenými v dílnách KVS racing,“ shrnul testování vedoucí týmu Jan Straka.

 

 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose