www.car.cz
 

Čtvrtá soutěž seriálu mistrovství světa enduro se jede ve Francii
     tisková zpráva


FRANCIE - Theirs 8.-9.5.2004

O tomto víkendu 8.-9.5. se bude náš jediný zástupce, po úspěšném absolvování úvodního domácího šampionátu ve Smržovce, snažit již po čtvrté získat co nejvíce bodů v do průběžného hodnocení seriálu mistrovství světa.

Čtvrtý podnik se koná na klasických náročných tratích nedaleko Clermont Ferrand, v jehož okolí se mistrovství světa v minulosti již několikrát konalo. Víťa odjížděl do dějiště v úterý brzo ráno, tak aby se stačil včas připojit k továrnímu týmu, který ho letos podporuje. Hlavním cílem Víti, tak jak prozradil, je už konečně se prosadit do desítky nejlepších světových jezdců třídy Enduro-2. Toto se mu už málem podařilo na náročném blátivém povrchu v Itálii, ale nakonec po zaváhání na měřeném testu z toho bylo 11.místo. V letošní konkurenci se prosadit mezi deset nejlepších není vůbec jednoduché. Stačí drobná chyba a rázem se ocitnete o pět či deset míst hůře, říká Víťa, který se sám se o této skutečnosti již přesvědčil v předchozích soutěžích.


L.Krupička


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose