www.car.cz
 

79.Šestidenní u polských Kielců slavnostně zahájena
     tisková zpráva


Slavnostní zahájení 79.Šestidenní
 
12.9.04 MEDZIANA GORA (Polsko) - V sobotním podvečeru zahájil oficiálně v centru polských Kielců  president Mezinárodní motocyklové federace FIM Francesco Zerbi   již 79.ročník Mezinárodní Šestidenní motocyklovou soutěž.
 
Galavečeru se zúčastnilo téměř pět stovek jezdců z 39 zemí. Mezi nejpočetnější patřila vedle Američanů, Poláků a Anglie i výprava z Čech. Tu představuje 10 jezdců reprezentace a 27 jezdců klubových týmů. Slavnostnímu zahájení přihlíželo společně se závodníky  několik tisícovek diváků.
 
V českém národním týmu vládne skvělá nálada a všichni jezdci se již velice těší na pondělní ostrý start. Dnes je již čeká pouze slavnostní start z rampy v centru Kielců a v pondělí v 08,00 vystartuje první závodník na trať dlouhou 257 km. Se startovním číslem 1 vyrazí jako první  jezdec českého Trophy teamu Ivan Jakeš na KTM 125. Stane se tak ústřední postavou  všech světových medií. Bude prvním, otevírajícím závodníkem letošní motocyklové Olympiády.
 
Aleš Hradecký
tisk info
 
 
 
Foto galerie ze slavnostního zahájení:

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose