www.car.cz
 

Závěrečný podnik domácího šampionátu enduro již o víkendu !
     12.10.2006 17:23 - tisková zpráva


Při závěrečném podniku domácího šampionátu enduro se chce náš tým opět prosadit v soutěži družstev

O víkendu 14.-15.10.2006 se uskuteční v okolí Bohdalovic na severu Čech závěrečný čtvrtý podnik letošního seriálu mistrovstí ČR Enduro. Kromě soubojů jednotlivců o tituly ve třídách (v žádné třídě není ještě rozhodnuto o konečném postavení na stupních nejvyšších), bude určitě velkým kořením tohoto podniku boj tříčlenných týmů o titul mistra ČR v klubových družstvech.

O tom, že se diváci mají na co těšit a že se bude asi poprvé v novodobé historii českého endura jednat o nejprestižnější soutěž, vypovídá i pohled do nominačních seznamů, které za posledních čtrnáct dní doznaly mnoho změn v podobě přesunů ve třídách a doplnění zajímavých jezdců. A to se u samotné páteční přejímky mohou objevit ještě další jezdci.

Loňský titul bude obhajovat KTM team CZ ve složení V.Kuklík, M.Kuklík, D.Čadek. O posty nejvyšší budou určitě bojovat i další družstva. Motoklub Chrastava v čele s čerstvým mistrem Evropy Michalíkem, se kterým pojede I.Jakeš a nemocného J.Katriňáka má nahradit další Slovák R.Kapajčik. Za Motoklub Jiřetín pojede s bratry Gotvaldovými pravděpodobně O.Kotrba, a jezdce Shell Advance K.Schedera a Š.Svitka doplní B.Poslední, který loni pomohl našemu KBS UAMK teamu ke 2.místu v souboji družstev.

Už právě proto, že se startovní listina na souboj družstev hemží novými jezdci, nechce náš tým, který jak již bylo řečeno, loni obsadil 2.místo a předloni dokonce vybojoval titul, nechce ponechat nic náhodě. Do prvního týmu jsme vedle M.Rudolfa postavili J.Zarembu, který startoval za KBS v roce 2003-2004 a kromě titulu mistra Evropy (2004) pomohl týmu k cenné obhajobě v soutěži klubových týmů na šestidenní v Brazílii (2003).

Tuto dvojici doplní Slovenský reprezentant v motokrosu, ale i občas enduru T.Bučenec. Ve druhém týmu se představí devatenáctiletí mladíci, J.Horák a L.Sedláček by měli zůročit zkušenosti z účasti v letošním seriálu MS a tuto dvojici doplní další junior T.Loukota.

Takže se můžeme určitě všichni těšit na zajímavé souboje.

Centrum soutěže je tradičně na městském stadionu ve Velkých Hamrech (od Železneho Brodu před Tanvaldem). Pořadatelé připravili přibližně 60 km dlouhý okruh s dvěma časovými kontrolali a dvěma měřenými testy na jedno kolo a slibují podstatně více terénu a několik dalších výjezdů, než tomu bylo v minulosti.

Přejímky jsou v pátek od 14.00 a start je po oba dva dny ze stadionu v 9.00 hodin.

 
PR


 
 
Fotogalerie:    VIP traktůrková show od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose