www.car.cz
 

V Brně v Rondu bude : První otevřený festival freestylových sportů
     15.2.2007 16:46 - tisková zpráva


MEATFLY GOGEN Freestyle Games

První otevřený festival freestylových sportů

Sobota 3. března 2007 - Hala RONDO - BRNO

 

Vážení přátelé,

zatímco tradiční halový zimní motokros tentokrát do jihomoravské metropole nezavítal, odehraje se tentokrát pod střechou brněnské haly Rondo sportovní podnik, nemající dosud na území České republiky obdobu. V jediném dni, konkrétně v sobotu 3. března 2007, tam před publikem rozehrají atraktivní mixáž specialisté hned několika extrémních sportovních disciplín.

 

Podnik nese oficiální název MEATFLY GOGEN FREESTYLE GAMES a může se pochlubit puncem halové premiéry otevřeného festivalu freestylových sportů v České republice.   Na uspořádání této unikátní akce se velkou mírou podílí známá brněnská AGENTURA FORSAGE.

 

Co všechno Rondo nabídne

Jednotlivá kolbiště, odlišná svým charakterem včetně povrchu, rozparcelovaná plocha                haly Rondo bude v sobotu 3. března 2007 hostit sedm extrémních sportovních disciplín: motocyklový freestyle (FMX), cyklofreestyle (BMX + MTB), Flatland, Skateboard, Inline a  Snowboard Jibbing.

 

Uvedené spektrum, jejichž startovní listiny zformuje česká elita spolu se zahraničními hosty, dělí propozice na soutěžní a nesoutěžní programové bloky.

Vítězové se podělí o celkovou finanční prémii 2000 Euro !

 

Zapojit se mohou všichni

Specialitou brněnské akce MEATFLY GOGEN FREESTYLE GAMES je její otevřenost všem zájemcům, kteří se ježdění na kolech BMX a MTB, na skateboardech, inline bruslích, či jibbingu na snowboardech věnují rekreačně. Po registraci v dané disciplíně může takovýto příchozí během dopoledne v hale Rondo trénovat, případně soutěžit o zajímavé ceny. Ti nejlepší                pak postoupí s divokou kartou do večerního zápolení proti profíkům.

 

Více informací na:

www.freestylegames.cz

www.forsage.cz 

 

Předprodej vstupenek:

 

www.ticketstream.cz, tel. 224 263 049, e-mail: ticket@ticketstream.cz

Předprodej vstupenek probíhá rovněž ve všech hypermarketech GLOBUS  a v cestovních kancelářích ČEDOK a FIRO TOUR.

 

Z časového harmonogramu

 

08.30 – 10.00 hod.          Registrace závodníků

10.00 - 15.30 hod.           Denní festivalová část

17.00 - 20.45 hod            Večerní freestyle show

20.45 - 21.30 hod.           After party (kapely Pod vlivem a Hazydecay)                               


 
 
Fotogalerie:   Křest nové motorky Karla Abraháma pro tř. 250 ccm

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose