www.car.cz
 

Osmačtyřicet hodin fotoreportéra Martina Straky s šampionem Loebem
     13.11.2009 11:03 - tisková zpráva


Osmačtyřicet hodin s šampionem Loebem

Týdeník Sedmička exkluzivně doprovázel nejslavnějšího pilota světové rally při jeho první návštěvě České republiky. V družině Sebastiena Loeba putoval mezi Prahou a Sosnovou.
Francouz získal před třemi týdny rekordní šestý titul mistra světa a jeho první zahraniční cesta vedla za Čechy.

V něco takového nevěřili ani největší zdejší optimisté. Tradiční sosnovské Setkání mistrů tak získalo ten nejvyšší možný kredit. Natřískané tribuny okruhu poblíž České Lípy tak byly samozřejmostí. Šampion při setkáních s novináři i během autogramiád odpovídal také na "formulové" otázky…

Kde všude Sebastien Loeb a Daniel Elena během osmačtyřiceti českých hodin byli, si můžete přečíst zde (chronologicky je seřazená také fotogalerie): více u kolegů zde

Čtvrtek, 5. listopadu

15.08, Praha-Ruzyně, Sebastien Loeb se svým navigátorem Danielem Elenou přistávají po letu z Ženevy. Šampioni se zdraví s Martinou Bedrnovou PR manažerkou Citroënu ČR, duší akce. První TV rozhovor patří Petru Krutskému z ČT.

16.28, Praha, Na Poříčí, šampioni vcházejí do hotelu Century Old Town Prague. Mají běžné pokoje v ceně kolem šesti tisíc korun. Sami neměli žádné zvláštní přání, vedení hotelu chtělo nabídnout Prezidentské apartmá za asi dvanáct tisíc, ale to bylo obsazené.

18.03, v hotelovém baru se závodníci scházejí s Markem Ebenem. Umělec v elegantním obleku, sportovci v pestrých týmových šatech. Natáčení talkshow Na Plovárně začne v salonku Milena za malou chvíli. "Bylo to velmi zajímavé, Marek se ptal jinak, než většina novinářů," říká Loeb poté, co příjemná hodina s mistrem slova a myšlenky končí.

19.26, posádka se svou mluvčí Marie-Pierre Rossi a s šéfy českého zastoupení značky Citroën jdou na procházku. Z hotelu se projdou přes Staroměstské náměstí a Karlův most do restaurace Kampa Park. "Kachna byla výtečná," říká Loeb. Zpátky se jede taxíkem.

23.58, návrat do hotelu, pivo na dobrou noc.

Pátek, 6. listopadu
...................

Celý článek, včetně fotografií zde

Zdroj : Martin Straka

 

foto nahoře v článku K.Kolečko


 
 
Fotogalerie:   Kolostřešní kombinace Martina Prokopa na SM2009 - Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose