www.car.cz
 

V autosalónu v Jaroměři se ukázali Matějovský i Kopecký
     19.4.2010 15:58 - tisková zpráva


Den otevřených dveří v autosalónu společnosti Autoprofi&Matějovský v Jaroměři
- Jaroměř, 17. 4. 2010 -

Michal Matějovský se před odjezdem k dalším testům, které se budou konat v druhé polovině týdne na okruhu v belgickém Zolderu, zúčastnil tradičního Dne otevřených dveří společnosti Autoporofi&Matějovský , které se konalo v sobotu odpoledne v Jaroměři. Moderátorka celé akce, herečka Bára Štěpánová, s ním pohovořila o stavu přípravy před nadcházející sezónou. Stejným způsobem vyzpovídala i druhého vzácného hosta odpoledne v Jaroměři, automobilového závodníka, Jana Kopeckého.

Návštěvníci se tak dozvěděli mnoho zajímavého o stavu přípravy obou jezdců před letošní sezónou.

V bohatém programu pak, mimo jiné, vystoupila i zpěvačka Livie Kuchařová, sestra Miss World z roku 2007 Taťány Kuchařové, zazpívala i Bára Štěpánová, diváci shlédli během třídílné módní přehlídky řadu modelů z dílny módních návrhářek Jitky Šedové a Katky Baliharové a všichni pak dostali možnost svézt se v elegantním modelu Škoda SUPERB kombi a dravém a hravém modelu Yeti. Zážitky z příjemného programu umocnilo také nádherné jarní počasí, které po celý Den otevřených dveří v sobotu v Jaroměři panovalo.

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Šumava 2010 objektivem Václava Dufka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose