www.car.cz
 

Přijeďte si zazávodit! Na začátek jsou dobré slalomy....
     tisková zpráva


Automobilové slalomy ale nejsou jen pro licencované jezdce. Zúčastnit se může kdokoliv, kdo je držitelem řidičského průkazu skupiny B a jeho vozidlo má platné OTP a STK. Pak už stačí pouze vyplnit přihlášku, zaplatit startovné, které činí 500,-- Kč na den závodu, a vyrazit do boje s vteřinami. Závodit se bude ve Valašském Meziříčí na vedlejší cestě ve směru od firmy Reno po začátek obce Lhotky nad Bečvou, druhý den se pojede v opačném směru.

Uzávěrka došlých přihlášek bude 20. 2. 2004, k účasti se ale můžete nahlásit i těsně před samotným závodem a to v místě ředitelství v restauraci Pod Lípami ve Valašském Meziříčí do osmi hodnin každý den soutěže. Formulář přihlášky i zvláštní ustanovení budou k dispozici na stránkách www.autoslalom.cz.

Vyplněné formuláře zasílejte na adresu: Reklamní zpravodaj Sirius, s. r. o., Smetanova 970, 755 01 Vsetín, či na mailovou adresu p.kasikova@zpravodaj.com a můžete využít i faxu 571 413 538.

Těšíme se na vaši účast a přejeme vám mnoho úspěchů!

tisková informace

-Vicky- Media Productions


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose