www.car.cz
 

Koncert pro zničené Tatry je určen i pro motoristy
     11.12.2004 06:54 - Pavel Jelínek


Obnově slovenských velehor, které značně poničila nedávná listopadová vichřice, má pomoci benefiční koncert českých a slovenských pěveckých hvězd pod názvem Vánoce pro Tatry. Uskuteční se na zlatou neděli (19. prosince 2004) v pražské Sazka Areně.

Účast na koncertu, jehož výtěžek má být podle organizátorů věnován především na sázení stromů a obnovení monokultury poničených lesů, přislíbili přední čeští i slovenští interpreti i známé osobnosti. Vystoupí na něm mimo jiné Iveta Bartošová, Ilona Csáková, Marcela Březinová, Jiří Stivín, Felix Slováček, Pavel Šporcl, Soubor Lúčnice, Jana Kirchner, Petra Janů, skupina Black Milk, Lešek Semelka nebo Karel Černoch.

Hostem koncertu bude také italská zpěvačka Anna Rusticano. Cena vstupenky bude činit sto korun.

Celý výtěžek z jejich prodeje a také honoráře umělců budou věnovány na obnovu Tater. Jeden z přítomných diváků  si odveze nový automobil (- nebo jej může nechat na stejný  účel .....)

Připraveny jsou rovněž další ceny, jako mobilní telefony, poukázky na pohonné hmoty či jízda s piloty OMV Rally Teamu. Takže akce se týká i motoristické  části  naší veřejnosti.

Obnova totálně zničených lesů má stát údajně nejméně 1,8 miliardy slovenských korun.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose