www.car.cz
 

Barvík a Válek okusí novou disciplínu
     Pavel Jelínek


Soutěžní jezdec Vladimír Barvík a dosud především okruhový  jezdec a vrchař Petr Válek  okusí za několik dní  novou disciplínu. Objeví se na startu  automobilového slalomu, který zahájí  sezónu  již o nadcházejícím víkendu  na Moravě - nedaleko  Valašského Meziříčí.

Oba  závodníci pojedou  s vozy Honda z Barvíkovy stáje. Barvík  jezdívá se silným Lancerem soutěže, zatímco Válek startoval vloni především na okruzích a  střídal své  BMW M3 s Porsche GT3 CUP a splackou  Tampolli SR2  Alfa Romeo. Jistě bude zajímavé sledovat, jak jim  to  půjde  ve zcela jiné  disciplíně.

Tyto slalomy nejsou určeny  jen pro licencované jezdce. Zúčastnit se může kdokoliv, kdo je držitelem řidičského průkazu skupiny B a jeho vozidlo má platné OTP a STK. Závodit se bude v sobotu i nedeli u Valašského Meziříčí na vedlejší cestě ve směru od firmy Reno po začátek obce Lhotky nad Bečvou, druhý den se pojede v opačném směru. Celkem se jede celý seriál závodů v  různých místech republiky.

Ředitelství  toho letos premiérového bude v restauraci Pod Lípami ve Valašském Meziříčí . Zájemci o start semohou  přihlásit  ještě také v den startu  do  cca 8 hodiny na ředitelství závodu.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose