www.car.cz
 

Valašský automobilový slalom mění místo i datum konání
     12.10.2006 11:51 - tisková zpráva


 

Ani letos nepřijdou příznivci rychlých kol na Valašsku o svůj tradiční Valašský automobilový slalom. Akce, při které soutěžního ducha může ukojit kterýkoliv z držitelů řidičského průkazu, bude letos netradičně probíhat v nové lokalitě a v novém termínu.

 

 Start obou víkendových závodů se z důvodů konání Labské Trotina Rallye posunul o jeden týden dozadu. První soutěž tedy odstartuje v sobotu 21. října 2006, v neděli je na programu závod druhý. Trať dlouhá 1400 metrů bude vytýčena v areálu průmyslové zóny Vsetín-Bobrky.

Každý den bude začínat technickou a administrativní přejímkou od 7.00 do 9.15, od půl desáté pak budou mít posádky po dvě hodiny možnost seznámit se s tratí. Start samotných soutěžních jízd začne každý den v pravé poledne.

 

            Jak bývá dobrým zvykem, slalomu se mohou zúčastnit i amatérští jezdci s civilními vozidly. Přihlásit se k závodu mohou zájemci v den startu v 8.00 při administrativní přejímce. Podmínkou je uhrazení startovného a předložení platných dokladů k vozidlu (velký technický průkaz, povinné ručení), řidičského oprávnění a průkaz zdravotní pojišťovny.

 

Budeme se těšit na vaši účast, ať už přijedete bojovat o sekundy či se jen podívat na výkon borců za volanty.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - Sprint Race od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose