www.car.cz
 

OffROADSORT CZ tým začíná o víkendu v Maďarsku !
     15.2.2007 10:15 - tisková zpráva


Již tento víkend začíná Maďarský šampionát CCR. Náš tým se ho bude pravidelně účastnit pod záštitou soutěžícího GarZone SE v plném obsazení tří vozů Mitsubishi Pajero Di-D ve třídě T1/4 (speciály s dieselovými motory).

Závod Adrienn Gombi Kupa se jede nedaleko Budapesti v okolí města Dabas. Jeho rychlostní zkoušky mají dohromady téměř 370 km a „jarně-zimní“ podmínky jistě prověří na hlinito-písčité trati, jak se kdo na novou sezónu připravil. Měli jsme sice po Dakaru a návratu auta do Evropy trochu naspěch, ale nakonec se všechny vozy zvládly svědomitě připravit hlavně po technické stránce.

Od dalšího závodu – Italian Baja (15. - 18. 3.) budou doufejme mít již sladěné i týmové barvy. Kdo tedy bude stát na startu Adrienn Gombi Kupa za „GarZone - OffROADSPORT CZ“?

1) ing. Mirek Zapletal – Míla Janáček Mitsubishi Pajero Di-D „BAJA“
2) Petr Procházka – Pavel Studený Mitsubishi Pajero Di-D „DAKAR“
3) Zdeněk Pořízek – Přemysl Korejz Mitsubishi Pajero Di-D „RALLIART“

To, jak si posádky vedly, se dozvíte hned po neděli. Věříme, že trochu rozčeříme klidné vody maďarského cross country rallye!

Mimo Maďarského CCR se budeme letos soustředit opět na Mezinárodní pohár BAJA, vybrané závody Světového poháru a samozřejmě domácí český mistrák.

Příjemný den a následně i víkend přeje

Míla Janáček

 

Další zprávy:

1) OffROADSPORT v České Televizi!!!
a) Zítra ve čtvrtek 15. 2. od 10:10h můžete vidět reprízu na ČT Sport 4 Svět Motorů, kde bude plno záběrů z našeho vozu, z Dakaru a rozhovor s posádkou.
b) V pátek 16. 2. v 18.30h začíná na ČT2 SuperPomeranč, kde bude opět použito mnoho záběrů z Dakaru a rozhovor zas v jiném duchu.
2) od 21. do 24. 2. můžete vidět dakarský speciál Mitsubishi Pajero Di-D na vlastní oči na výstavě Sport PRAGUE v PVA Letňany Praha.
3) Na našem webu přibylo další malé video z Dakaru (DAKAR C) a ve fotogalerii skvělé fotky od maindru-photo (oficiálního fotografa akce)
4) Tento týden byl díky naší účasti v celém seriálu plně zprovozněn náš web v maďarštině


http://www.offroadsport.cz/


 
 
Fotogalerie:   Křest nové motorky Karla Abraháma pro tř. 250 ccm

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose