www.car.cz
 

Po dvou dnech na HunGarian Baja 2007 ve Veszprému naši skvěle !
     28.8.2007 01:17 - tisková zpráva


Krátká zpráva z Veszprému, kde se jede letošní sedmý závod maďarského šampionátu, který je současně i třetím podnikem otevřeného mistrovství ČR. Navíc je tento podnik kandidátským na zařazení do seriálu Evropského poháru Baja.

Závodů se účastní všechny tři posádky našeho týmu OffROADSPORT CZ / GARZONE se a nutno dodat, že prozatím úspěšně! Posádka Procházka – Nemajer je na šestém místě absolutního pořadí a druhá ve třídě T1 diesel. Další posádka Pořízek – Korejz je těsně pod stupni vítězů na celkovém čtvrtém místě a vede třídu T1 diesel. A třetí posádka Zapletal – Janáček je v tuto chvíli ve vedení závodu s náskokem 4 min. 45 s. před úřadujícím mistrem Maďarska posádkou Kis – Czegledi jedoucí na Nissanu Navara.
 
Současně s tím všechny tři posádky vévodí průběžnému pořadí mezinárodnímu mistrovství ČR. Navíc Mirek Zapletal ještě ani jednou nedal soupeřům šanci a se svým Mitsubishi L200 vyhrál všechny měřené úseky. Oba páteční prology (2x 7km)i všechny čtyři sobotní RZ (2x 54km a 2x 122 km)! Zítra závod pokračuje závěrečným dnem, kdy se pojedou náročné RZ o délkách 122 km a poslední dokonce bude mít 177 km. Ta se však započítává jen do mezinárodního závodu.
 
Pro národní šampionáty závod prakticky končí ranní 122 km RZ. Věřme tedy,, že zdejší slunečné počasí a vysoké teploty budou našim jezdcům svědčit až do konce závodu. O tom jak vše dopadlo se vás pokusím informovat zítra v podvečer.
 
Za celý OffROADSPORT CZ tým

přeje pěkný den

Míla Janáček

 
 
Fotogalerie:   Baja GB 2007 a vítězná posádka Zapletal Janáček, foto týmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose