www.car.cz
 

OffROAD Maraton zavítal poprvé mimo republiku
     tisková zpráva


V sobotu 26. června pokračoval seriál Mistrovství České republiky vytrvalostních závodů aut, motorek a čtyřkolek 5th FS Engineering OffROAD Maraton a 2nd Gauloises OffROAD Maraton.

Poprvé tento rok mimo Českou republiku a to na Slovensku v Považanech u Nového Města n. Váhom Součástí tohoto závodu byl také Československý pohár jehož se zůčatnilo celkem 21 českých a slovenských týmů. Celkově se závodu zúčastnilo přes 60 jezdců v kategorii MOTO, 13 v kategorii QUAD a 25 týmů v kategoriích AUTA nad a do 2000ccm. Závodilo se na 7 km dlouhé trati situované v blízkosti Váhu. Závody odstartovaly v půl desáté ráno 3 hodinovým závodem v kategoriích MOTO a QUAD a na konec si vavříny odnesli tito závodníci:


kat. MOTO : 1.místo – Stanislav Vodenka a Martin Liška
2.místo – Rudolf Novák a Jiří Frolík
3místo – Martin Spurný a Petr Dreiseitl
a v kategorii QUAD: 1.místo – Jaroslav Nováček a Jiří Matějec
2.místo – Jaroslav Vopršal a Ondřej Fišar
3.místo – Nikola Rybář 

Půl hodiny po poledni se na trať šestihodinového závodu vydalo 25 posádek v kategorii CARS. Tam se rozhodovalo až v závěrečných kolech o celkovém pořadí, kde nakonec zvítězil v kategorii do 2000ccm tým Offroad Team Dřevohostice, na druhém místě se umístil Zahas Denimoto a na třetím Sara Hranice.


V kategorii nad 2000ccm zvítězil po stíhací jízdě Šajgal Oil Team, na druhém místě skončili Autopoint Offroad Team a na třetím místě nakonec dojel FOXA Team.
Kompletní výsledky, průjezdy kol či nejrychlejší kola najdete na www.offroadmaraton.cz. Další závod seriálu 5th FS Engineering OffROAD Maraton a 2nd Gauloises OffROAD Maraton 2004 se jede opět na Slovensku 21.8. a je to atraktivní tzv. slovenský Dakar v Zahorie.


Tisková zpráva


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose