www.car.cz
 

Zapletal pojede v září na náročnou portugalskou PAX RALLY 2008
     2.9.2008 00:08 - tisková zpráva


Účast týmu OFFROADSPORT.CZ na PAX RALLY PORTUGAL 2008 potvrzena

PAX RALLY Portugal 2008 II. závod DAKAR SERIES



Dobrodružství je zpět!!!

Po tvrdé práci v posledních několika měsících může portugalský tým Joao Lagos Sports s pomocí Escuderia Castela Branca, který má 44leté zkušenosti s přípravami Cross country, uvést PAX RALLY 2008 spojující Lisabon s Portimao, která se bude konat 10. – 14. září.

Jeden z nejobtížnějších závodů letošní série bude obsahovat tratě od 65 do 300km s rozdílnými typy terénů tak, aby se na nich ukázalo veškeré řidičské umění jezdců a připravenost jejich vozů i mechaniků.

PAX RALLY 2008 má na své startovní listině jména nejznámějších soutěžících nejen mezi řidiči a navigátory, ale i týmy. Tímto si organizátoři letošního ročníku dávají za cíl přispět k rozvoji cross country rally.

Pořadatel PAX RALLY 2008 potvrdil registraci tří hlavních týmů zapojených do mezinárodních offroadových událostí: VW, Mitsubishi a BMW. Do závodů jsou přihlášení všichni nejlepší světoví jezdci, včetně naší posádky Zapletal-Ouředníček týmu OFFROADSPORT.CZ, kteří se budou bít o nejlepší umístění. Ještě před odjezdem do Portugalska má tato posádka možnost prověřit svoje schopnosti v 6. ročníku nejstarší cross country rally u nás a to 5. – 6. září na INTERNEXT RALLY ve Vsetíně.

Mirek Zapletal k tomu dodává:“Jsme velice rádi, že se můžeme zúčastnit této rally, kde máme možnost porovnat naše síly s největší mezinárodní konkurencí. I když budeme v nevýhodě, jelikož nebudeme mít podporu servisního kamionu, jsme rádi, že můžeme reprezentovat Českou republiku. Snad se nám podaří zajet podobně skvělý výsledek jako na Central Europe Rally na jaře tohoto roku".

Tomáš Ouředníček doplňuje:“Konkurence bude určitě veliká, ale po skvělém umístění na HUNGARIAN BAJA si máme důvod věřit. Navíc bude tato rally téměř posledním ostrým tréninkem před rally DAKAR 2009“

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí: ME RALLYCROSS Sosnová 2007 - Morten BERMINGRUD N - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose