www.car.cz
 

Naši Macháček a Plechatý na stupních vítězů Australasian Safari Rallye 2009
     11.8.2009 23:32 - tisková zpráva


KM Racing team v čele s Josefem Macháčkem a jeho týmovým kolegou Martinem Plechatým úspěšně zakončili náročnou rallye v Západní Austrálii, nazvanou Australasian Safari Rallye 2009.

Josef Macháček uplatnil svou taktickou vyzrálost na maratónských soutěžích a i přes drobnou ztrátu na začátku rallye, nedal svým soupeřům v závěru soutěže žádnou šanci a ZVÍTĚZIL se suveréním náskokem 03:05:11 hod. před Victoriánem Paulem Smithem na Cam-Am Renegate 800.

Josef se po vítězství, svém prvním na australském kontinentu, vyjádřil: "byl to výborný trénink na jihoamerický Dakar. Jediný rozdíl od dakarské rallye byl v tom, že okolo tratě nebyli prakticky žádní diváci, což v porovnání s Argentinou a Chile, kde jsou stovky lidí podél tratě, mi umožňovalo být plně soustředěn pouze na jízdu"

Dalším želízkem v ohni byl Martin Plechatý, který po technických problémech se svým quadem obsadil vynikající 3.místo, s celkovou ztrátou 04:20:24 hod.,což je ve svém důsledku 2násobná účast Českých reprezentantů na stupních vítězů.

Blahopřejeme borcům k jejich úspěchu!





Martin Pabiska
KM Racing team
www.davidpabiska.cz  


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose