www.car.cz
 

Offroadový NORD CUP 2004 vyhlásil mistry a uzavřel sezónu
     tisková zpráva


MČR NORD CUP 2004 zná své mistry

Vyhlášením celkových výsledků bylo v sobotu 13.11.2004 ukončeno MČR NORD CUP 2004. V Hostinci na Polevsku se sešli kromě nejlepších offposádek letošního ročníku, také všichni rozhodčí a pořadatelé - členové Novoborského Off Road Clubu, Kladeňáci i Niváci.

Program začal trochu neobvykle – promítáním filmu Oldy Pokorného z ME EUROTRIAL 2004, kterého se zúčastnilo 7 českých posádek. Podívaná to byla opravdu dost dobrá. Inspirací na příští sezónu víc než dost.
Promítání skončilo, slova se ujal ředitel NORD CUPu a moderátor v jedné osobě Choroš. Nejdříve vyhlášení NIVA CUPu, které připravili členové NIVA CLUBU Česká Lípa. Nejlepší „niváckou“ posádkou se stal Petr Šrejma s Vláďou Horynou.

NORD CUP 2004 - vyhlášeny byly čtyři nejlepší posádky v každé kategorii, které si převzaly své ceny – od pytlů brambor za čtvrtá místa, po desetikilové šunky pro vítěze. Nechyběly ceny od sponzorů a poháry. Ty pro Mistry ČR všech čtyř kategorií věnovalo ÚAMK Praha. Titul Mistra ČR získali: v kat. malých leštěnek - Marek a Karel Vodrážkovi – STIHL Team, ve velkých leštěnkách - Lukáš Komín s Patrikem Želechovským – BOHEMIA OFF ROAD. Malé speciály : Bohdan Nowy a Petrové Zídek a Preussler, velké speciály - Marek Michal se Zděnkem Vrabcem – AUTO SEMA DELTA TEAM.

Nástupem čtyř vítězných posádek před „buginou“ subíků pomalu končilo vyhlášení. Ještě cena pro nejúspěšnější posádku – „subíky“ a milá perlička na závěr. Ze čtyř Mistrů ČR jsou dva novopečení taťkové – Lukáš Komín – taťka týdenního Tomáška a Marek Michal – jeho Kačenka se narodila pár hodin před vyhlášením. Gratulujeme ještě jednou a malým offmiminkům přejeme jen to nejlepší.

Ceny byly předány, zbylo už jen vše dobře oslavit. Country kapela, travesti show, o zábavu se neplánovaně postaral i domorodec Péťa, který se snažil „uhnat“ všechny dvě J „travesťácké zpěvačky“.

Pak už volná zábava, taneček, pitíčko…. kolik kdo zvládl.
Co napsat závěrem? Trochu ze statistiky NORD CUPu 2004: 7 závodů, 5 závodišť, 63 posádek, nejvíce obsazená kategorie – velké leštěnky – 29 posádek. Nejhorší počasí: poslední závod v Ujkovicích / zima, déšť, bláto, bláto,bláto../. Offsezóna je za námi. Velký dík patří všem, kdo se podíleli na pořádání letošního ročníku: členům Novoborského Off Road Clubu , Offroad Clubu Krnov, Kladeňákům, ČL-Nivákům, Oldovi, který s námi jezdil po závodech a dokončuje sestřih z celého seriálu.

Děkujeme sponzorům, partnerům,off-fandům i divákům. Samozřejmě také všem posádkám, které na NORD CUP 2004 přijely.
Přípravy NORD CUPu 2005 jsou v plném proudu. Výzvou a motivací pro malé leštěnky jistě bude hlavní cena – motorová pila, kterou pro tuto kategorii věnuje firma STIHL. O hlavních cenách pro ostatní kategorie se zatím jedná.

Přejeme všem offroaďákům krásné vánoce, pod stromečkem dostatek poloos a diferáků . Na jaře 2005 se na Vás všechny těšíme.
macale


LĚŠTĚNKY do 2000 ccm
1. Marek a Karel Vodrážkovi – STIHL Team – Suzuki Samurai
2. Miloš Vondrák,Tomáš Holubář – Mikrocar HK – Avia A11 Trend
3. Jaroslav a Marek Zemanovi – Zemteam - Daihatsu
4. Jan Bednář,Mráz – Spojstav – Suzuki Samurai

LEŠTĚNKY nad 2000 ccm
1. Lukáš Komín, Patrik Želechovský – Bohemia Off Road – Jeep Cherokee
2. Petr Kvoch, Karel Eis – Mitsubishi Sýkora – Mitubishi Pajero MT 2,6
3. Martin Odvárka,Aleš Bartoš – Extreme Offroad AGT – Nissan Patrol
4. Jarda Uher, Tomáš Nebeský – Offroad Děčín – Toyota Land Cruiser 80

SPECIÁLY do 2000 ccm
1. Bohdan Nowy, Petr Zídek, Preussler – SK Subi RacingTeam – Subaru 4WD
2. Petr Šrejma,Vladimír Horyna – Offroad Team Šrejma – Lada Niva
3. Zdeněk Šilhavý, Mareček Fábera – Králíkáři - Daihatsu
4. Dušan Dvořák,Kalivoda,Stibůrek.. – Střechy Planá – Pajero Swift

SPECIÁLY nad 2000 ccm
1. Marek Michal, Zdeněk Vrabec – Auto Sema Delta Team – MidiSema 4
2. Milan Sedláček, Robert Grygarčík - Auto Sema Delta Team – MidiSema2
3. Karel Sláma, Patrik Klabík – Antisema 4 – Range Rover 3500
4. Pavel Znášík, Jiří Pazourek – Žabáci - Nissan Patrol

 

tisk info
Celkové výsledky NORD CUPu 2004, kalendář NORD CUP 2005 na www.nboffroad.cz.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose