www.car.cz
 

Jihlavská bahna u Rančírova startují v sobotu ráno
     8.4.2005 11:45 - Pavel Jelínek


Na tankodromu u  obce Rančířov na Jihlavsku se již během následující hodin začnou sjíždět vyznavaši staré vojenské techniky a jízdy v terénu. Konají se zde další Jihlavská bahna, která mají  velmi přiléhavý název.

Bahna zde bývá opravdu dostatek a tak  o ty nejtěžší  terény není vůbec nouze. Sraz  vozidel a prezentace je na programu již v pátek 8. dubna. Pro případné diváky jepak důležitým časem 10 hodina ranní v sobotu 9. dubna, kdy po pěší obhlídce začínají  první  bodované  jízdy terénem. Po obědě ve 13 hodin následují  o hodinu později  další  bodované jízdy na různých  úsecích.

K vidění zde budou  hluboké brody, prudké sjezdy i výjezdy, i třeba hluboké bahno. Prostě pastva pro posádky i fanoušky, pro kameramany i fotografy.

Pořadatelé zmiňují, že zdejší terény nabízejí výborné podmínky i pro provětrání pásové techniky. Jinak  zde bývají k vidění i obrněnsné transportéry a  bývalá  vojenská vozidla všech  druhů a typů. Bahna  jistě stojí za návštěvu.

Sobotní  program pak zakončí countrybál s volnou zábavou. Rančířov se nachází  u silnice  číslo 38 na trase Jihlava Znojmo.


 
 
Fotogalerie:   Jihlavská bahna 2004 z archivu pořadatelů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose