www.car.cz
 

Finále MČR Off Road Trial 2005 se pojede v Chříči.
     25.10.2005 09:10 - tisková zpráva


Pozvánka
   Novoborský Off Road Club zve všechny offroaďáky a off-fandy na poslední závod letošního seriálu otevřeného MČR Off Road Trial 2005, který se jede 5.-6.11. v Chříči. 

V extrémním terénu, kde nechybí hluboké rokle a prudké výjezdy, budou v trialových sekcích bojovat Speciály i terénní vozy na SPZ- tvz. Leštěnky.
   Závodů se účastní na 35 posádek z celé ČR i ze Slovenska.


Pro každou kategorii bude v sobotu připraveno šest trialových sekcí, v neděli čtyři.

Ve velmi náročném terénu chříčského závodiště budou posádky bojovat o poslední body do seriálu MČR Off Road Trial 2005. Dosavadní celkové výsledky jsou velmi těsné. Pro posádky, které chtějí získat titul Mistra ČR, to bude náročný závod, pro diváky o to zajímavější. 

Naposledy budou posádky bojovat v kategoriích Speciálů a Leštěnek rozdělených podle obsahu motoru. Od nového roku budou na všechny čekat nejen nové kategorie - rozdělené podle úprav vozů, ale i nová Pravidla, podle kterých se jezdí v celé Evropě.

Start po oba dny je v 9,00 hod., vstupné pro diváky je 50,- Kč, děti do 120 cm zdarma.


Občerstvenízajištěno. Foto, reportáže z minulých závodů na www.nboffroad.cz

Za Novoborský Off Road Club
Leona Mačále


 
 
Fotogalerie:   Baja Anta da Serra 2005 - Portalegre 500, archiv týmu (podruhé)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose