www.car.cz
 

DS3 oděný v barvách retrospektivy salonu Yves Saint Laurent
     13.3.2010 23:47 - tisková zpráva


Paříž 12. března 2010

CITROËN DS3 V ŠATECH ZNAČKY YVES SAINT LAURENT

Vůz Citroën DS3, který prorazil jako neopomenutelný módní doplněk, se oděl do svých nejkrásnějších šatů, aby přivítal hosty na vernisáži retrospektivní výstavy značky Yves Saint Laurent.

Značka Citroën spojila první model své řady DS s módním návrhářem, který způsobil revoluci v dámském šatníku, a potvrdila tak opět pozici své koncepce Kreativní technologie. A právě na palubě „fashion“ verze vozu DS3 oděného v barvách retrospektivy salonu Yves Saint Laurent se ve středu 10. března vydaly celebrity ze světa módy a filmu do pařížského Petit Palais.

Na výstavě, kterou pořádá nadace Pierre Bergé-Yves Saint Laurent, bylo shromážděno více než 300 modelů, jež se představují ve svém historickém a kulturním kontextu a nabízejí panoramatický přehled díla velkého módního návrháře od dob jeho začátků u Diora v roce 1958 po jeho odchod do důchodu v roce 2002. Veřejnost se zde bude moci poprvé setkat se souborem proslulých fotografií Yves Saint Laurenta, které v roce 1971 nafotil Jean-Loup Stieff.

Městský vůz Citroën DS3 svůdných a výrazných tvarů tak spojením své jedinečné luxusní vkusné atmosféry s elegantní nekonformní estetikou velkého návrháře Yves Saint Laurenta vstupuje do světa módy.




Značka CITROEN
Kreativní a dynamická značka Citroën uvádí v roce 2010 na trh první model nové řady Citroën DS3.
CITROËN, který se opírá o 90 let technologických inovací, přináší konkrétní odpovědi na otázky ochrany životního prostředí a v roce 2010, takže přichází se dvěma elektrickými vozy a u všech svých vozů začíná využívat systém Stop & Start. Citroën, to je 8 000 kontaktních míst, 13 500 zaměstnanců, zastoupení v téměř 80 zemích a 1 346 000 vozů prodaných v roce 2009.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose