www.car.cz
 

Mezinárodní veletrh motocyklů, příslušenství a oblečení přijede do Brna
     17.2.2012 11:23 - tisková zpráva


MOTOSALON 2012
Mezinárodní veletrh motocyklů, příslušenství a oblečení
8. – 11. 3. 2012, 7. 3. – tiskový a odborný den
Brno – Výstaviště

Největší tuzemská motocyklová výstava se po dvou letech vrací na brněnské výstaviště, a to v termínu 7. – 11. března 2012. V roce 2010 brněnská premiéra veletrhu zaznamenala mimořádný ohlas u motoristické veřejnosti a organizátoři věří, že nejinak tomu bude i letos. Ostatně ani v minulém roce, kdy Motosalon hostoval v pražských Letňanech, nebyla nouze o zájem ze strany vystavovatelů a návštěvníků. Letos se v Brně bude prezentovat na sto vystavovatelů a očekáváno je zhruba 45 tisíc návštěvníků. Expozice budou soustředěny do nejmodernějšího a největšího pavilonu P.

Vzhledem k tomu, že se veletrh Motosalon koná pod patronací motocyklové sekce Svazu dovozců automobilů, jehož členy jsou téměř všichni důležití dovozci, můžou se návštěvníci těšit na detailní prohlídku prakticky celé současné motocyklové nabídky. Představí se motocykloví producenti od Aprilie přes BMW, Harley-Davidson, Hondu, Hyosung, českou JAWU, KTM, Kymco, Moto Guzzi po Triumph a Yamahu, z nichž všichni mají připraveny své největší novinky pro letošní rok.

Zúčastní se i Piaggio, Gilera, Vespa a k vidění budou také motocykly Kawasaki. To jsou samozřejmě jen ti největší, ale na Motosalonu budou zastoupeni i menší výrobci jednostopých strojů, stejně jako čtyřkolkoví giganti Arctic Cat, TGB, Access Motor. Nebude chybět ani nabídka oblečení, obuvi, přileb a dalšího souvisejícího sortimentu. Nově bude obsazen také sousední pavilon Z, který bude spolu s venkovními plochami patřit přehlídce doprovodných programů.

Žhavé novinky předních výrobců

Novinky letošní sezóny přiveze do Brna například Honda, která mimo jiné představí dvanáctou generaci legendárního sportovního motocyklu CBR1000RR Fireblade, pohodlný cestovní motocykl Crosstourer nebo skútr Vision 50, který překvapí nejen svojí atraktivní cenou. Společnost A-Spirit, importér značek Aprilia, Gilera, Moto Guzzi, Piaggio, Scarabeo a Vespa pro ČR, seznámí návštěvníky hned s několika velice atraktivními modely.

Mezi nimi nebude chybět „vlajková loď“ značky Aprilia, tedy superbike RSV4 Factory APRC v novém designu pro rok 2012. Nového „kabátku“ se dočkal i další model značky, brutální supermoto Dorsoduro 1200. A doslova horkou novinkou je pak městský skútr se sportovním designem SR Motard 50/125. V sekci značky Moto Guzzi si návštěvníci budou moci prohlédnout významně inovované verze modelu V7, tedy V7 Stone a V7 Special, ale i střední custom Nevada, který do letošního roku vstupuje nejen s novým vzhledem, ale především s novým motorem. Kategorii skútrů pak krom jiného zastupuje novinka Piaggio Beverly 350 Sport Touring, střední skútr s mnoha progresivními a pro tuto kategorii unikátními vlastnostmi, například brzdovým systémem ABS či kontrolou trakce.

Nestárnoucí značka Vespa pak přichází pro letošek s modely v nových barvách a limitovaných edicích. Značka Yamaha představí na výstavě Motosalon všechny své novinky pro sezónu 2012 a pro návštěvníky připraví také několik zajímavých překvapení. K vidění bude kompletní edice WGP 50th Anniversary v čele s legendární YZF-R1. Představeny budou také motocykly nově oděny do kapotáží v matných barvách, které byly dříve doménou pouze super-sportovních automobilů. Kromě novinek pro sezónu 2012 budou největším lákadlem na stánku závodní motocykl YZF-M1 vicemistra světa kategorie MotoGP Jorge Lorenza a upravené motocykly Yamaha VMAX Hyper Modified, na kterých se podíleli světově uznávání úpravci Marcus Walz, Ludovic Lazareth a Roland Sands. V expozici společnosti KTM Autonova Brno jistě zaujme populární model KTM Duke 690, ovšem pro rok 2012 zásadně inovovaný. Tuzemská značka JAWA ve své expozici představí především tři modely motocyklu JAWA 660. Jeden Sportard v základním provedení, druhý Sportard bude překvapením. Třetí motocykl je novinkou a jedná se o JAWU 660 Californian.

K Motosalonu neodmyslitelně patří také čtyřkolky, a proto zde nebude chybět ani jeden z našich největších importérů těchto strojů, společnost ASP Group s.r.o. Na jejím stánku mohou návštěvníci obdivovat krom dalších strojů i nejdivočejší a nejextrémnější čtyřkolkovou „kočku“ světa, sportovní side-by-side ARCTIC CAT Wildcat 1000. Druhou významnou novinkou bude litrový Arctic Cat 1000H2 EFI MUD PRO, čtyřkolka plně přizpůsobena do extrémního prostředí jako je bláto, bahno a průjezdy vodou. Autorizovaný dovozce značky KYMCO a od letošního roku také značky QUADRO, společnost MSA Motorsport Accessoires, představí absolutní novinku v podobě tříkolky QUADRO 350D.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jakub Kornfeil a VC Aragonu 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose