www.car.cz
 

Soutěž k MS superbiků 2010 v Brně
     26.6.2010 13:02 - tisková zpráva


Soutěž o vstupenky na MS superbiků 2010 v Brně. Jede se již za pár dní !

Dovolujeme si tímto  upozornit na soutěž, vyhlášenou kolegy ze sport.cz . Nejedná se tedy tentokrát o soutěž,  pořádanou našim webem !!!!!

Druhý červencový víkend je na brněnském autodromu vyhrazen nejsilnějším jednostopým strojům. Nenechte si závod mistrovství světa superbiků ujít! Hrajte se Sport.cz  o 3x2 stříbrné karty umožňující vstup na Masarykův okruh po celý závodní víkend a fanděte přímo na trati Jakubovi Smržovi!

Jediný český zástupce v superbikovém šampionátu je v průběžném pořadí seriálu na třinácté pozici, při posledním podniku ale prokázal zlepšení a dvakrát se probil mezi nejlepší desítku. Mezi kompletní špičkou nechybí ani nestárnoucí „Šílený“ Max Biaggi, jemuž patří v pořadí druhé místo.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA
Pokolikáté se letos pojede na Masarykově okruhu závod MS superbiků?
A) poosmé
B) podvanácté
C) poosmnácté


Napovíme, že poprvé se superbiky v Brně objevily v roce 1993. Správnou odpověď zasílejte na e-mailovou adresu soutez@sport.cz.  Nezapomeňte uvést své jméno a telefon, tři vylosované výherce budeme kontaktovat výhradně telefonicky! Dvě stříbrné karty budou třem vylosovaným výhercům zaslány poštou.

Víkendový program MS superbiků začíná na Masarykově okruhu již v pátek 9. července volnými a kvalifikačními tréninky. Ty pokračují i v sobotu, kdy se jede také kvalifikace. V neděli 11. července vyvrcholí program dvěma závody na dvacet kol. Závody superbiků doplní podniky mistrovství světa supersportů, evropského šampionátu třídy Superstock 600 a Poháru FIM litrových superstocků. Diváci tak mohou sledovat závody takřka po celý den.

Převzato ze sport.cz
Viz také zde

 

POZOR, zde najdete  výherce našich předchozích soutěží. O autolékárníčky atd

Jinak přípravujeme další soutěž práve o autolékárničky....A nejen to

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jakub Kornfeil na 80té TT v Assenu 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose