www.car.cz
 

Čerpadláři z OMV vybírají peníze na děti a mládež ve 12 zemích
     tisková zpráva


:-) OMV vybírá peníze na děti a mládež ve 12 zemích  
OMV kampaň Pohyb a pomoc podporuje vzdělávací  

     programy organizací Caritas, HOPE’87 a SOS dětské 
     vesničky
 
36 000 triček a 180 000 kusů samolepicího tetování je od začátku září v prodeji více než u 1 700 čerpacích stanic ve 12 zemích. Celkový výtěžek z prodeje se věnuje na vzdělávací projekty organizací Caritas, HOPE’87 a SOS dětské vesničky v Rakousku, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Rumunsku a Slovensku. Všechny tři organizace provozují instituce, které podporují a nabízejí vzdělání.
 
V září při návštěvě čerpacích stanic OMV můžou zákazníci udělat dobrý skutek zakoupením trička za 150,- Kč nebo samolepícího tetování za 10,- Kč. Úspěšný tým OMV World Rallye mezitím podporuje kampaň celou sezónu.
 
Od začátku roku společnost OMV podporuje projekty zaměřené na zlepšení vzdělávacích možností pro děti a mládež. Kampaň společnosti OMV, která dává zákazníkům, zaměstnancům a veřejnosti příležitost pomoct, se koná ve všech 26 zemích, kde OMV působí.
 
Profesionální partneři
Partnery kampaně OMV Pohyb a pomoc jsou organizace Caritas, HOPE’87 (oficiální charita UNESCO) a SOS dětské vesničky. Tito partneři jsou zárukou profesionálně zvládnuté realizace projektů. Všichni tři partneři vedou projekty, které pomáhají mladým lidem naučit se nové dovednosti:
:-) Caritas: Učení pro život – vzdělávací projekty pro romské děti v Bulharsku, Rumunsku a na Slovensku
:-) HOPE'87: Pomoc pro Sarajevo – pomoc dětem z Bosny a Hercegoviny zraněným ve válce
:-) SOS dětské vesničky: SOS azylový dům v Salcburku – podpora osamoceným dětem, které hledají azyl v Rakousku.
 
 
tisk info
Hana Laníková, Praha     

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose