www.car.cz
 

Soutěž: Leťte s námi a (s Jakubem )do světa za MotoGP!!
     24.8.2005 07:48 - tisková zpráva


Časopis Motoráj co by mediální partner Kuby Smrže Vám společně se značkou PlayStation nabízí možnost víkendového leteckého zájezdu na jeden z posledních evropských závodů MotoGP letošní sezóny 2005.

Jméno výherce soutěže z předešlého čísla ještě neznáme, protože uzávěrka je až 23. srpna, takže pokud jste se ještě nezapojili máte stále šanci vyhrát den se vším všudy v zázemí závodního týmu Kuby Smrže při GP České republiky v Brně.  Na druhé straně, co je však jeden den proti celému víkendu přímo v centru dění MotoGP a k tomu ještě se vším komfortem.

Proto tímto vyhlašujeme soutěž další na jejímž konci jeden šťastlivec dostane exkluzivní letecký zájezd s hotelem, transferem a víkendovou vstupenkou do depa na jeden z posledních evropských závodů MotoGP letošního roku. Výherce tak bude mít možnost po celé tři dny nasávat zplodinami prosycenou atmosféru, kterou převážná část motocyklových fanoušků zná jen z televizních obrazovek. Co je však kouzelná skříňka proti reálné skutečnosti? Všechny vjemy jsou umocněny opravdu reálnými zvuky a vjemy, které rozbrnkají adrenalin v těle snad každého motocyklového fanouška. A určitě nejen jeho.

Tak neváhejte a pojďte zkusit něco vyhrát! Ceny nejsou totiž připraveny pro jednoho.
A co proto musíte udělat?


Řeklo by se, že skoro nic. Není ani tak důležité být nejrychlejší, ale stejně jako v některých hrách od PlayStationu použít více mozek a nebo vědět, kde správnou odpověď najít. Reálnou šanci na výhru tak mají všichni stejnou. Vašim úkolem je zaregistrovat se a správně odpovědět na šest otázek.

Soutěž je současně vyhlášena i na webových stránkách www.playstation.com a www.kubasmrz.cz. A nemusíte nikam spěchat, protože uzávěrka je až 31.září 2005. Takže ke startu pozor, nezapomenout se zaregistrovat a ……..Start!

1. Kolik váží závodní Honda Kuby Smrže bez náplní?
a/ 100 kg 
b/   97 kg
c/   96 kg
2. Jak se jmenuje hra na PlayStation 2, ve které se můžeš utkat s Jakubem Smržem ?
a/  MotoGP3
b/  MotoGP4 
c/  MotoGP5 
3.  Nejlepší umístění Kuby Smrže v letošní kvalifikaci postavení na startovním roštu umístění Kuby Smrže v letošním roce?
a/ 13
b/ 12
c/ 11
4. Jak se jmenuje nový multifunkční přenosný zábavný systém od společnosti SONY, který se co nevidět objeví na našem trhu?
a/  PlayStation 2
b/  PSP™ (PlayStation®Portable) 
c/  PlayStation 3
5. Jaký typ motoru obsahuje závodní Honda na které Kuba Smrž závodí?
a/  dvoutaktní jednoválec
b/  dvoutaktní dvouválec s válci vedle sebe
c/  dvoutaktní dvouválec s válci do V 
6.  Co vše umí nový multifunkční přenosný zábavní systém PSP™ (PlayStation®Portable) přehrávat?
a/  hry a filmy
b/  hry, filmy a hudbu
c/  hry, filmy, hudbu a fotky

MPAFoto.com 


 
 
Fotogalerie:   Dan Suchý s BMW M3 v srpnovém Mostě, foto P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose