www.car.cz
 

Seriál OPRAVNA VRAKŮ se podruhé objeví na obrazovkách
     22.12.2008 20:53 - tisková zpráva


Seriál OPRAVNA VRAKŮ podruhé: Proslulá dvojka teď přichází ještě s vyššími cíli než minule

Pět nadšenců do aut… …pět superkár!
A jak vypadá vaše auto snů?

OPRAVNA VRAKŮ 2
PREMIÉRA 10. LEDNA VE 20:00 NA DISCOVERY CHANNEL

Praha, prosinec – Bangladéšský Enzo Ferrari Leepu Awlia a jeho londýnský parťák, geniální mechanik Bernie Fineman, nás znovu pozvali do své dílny. A díky tomu vám můžeme nyní představit druhou řadu veleúspěšného seriálu OPRAVNA VRAKŮ.

Proslulá dvojka teď ovšem přichází ještě s vyššími cíli než minule. Přijali totiž pět speciálních zakázek od celebrit ze světa sportu a showbyznysu. Své chlapecké sny svěřili Bernieho a Leepově genialitě tito lidé: bývalý slavný francouzský fotbalista DAVID GINOLA; bývalá popová hvězda skupiny Spandau Ballet a následně úspěšný herec MARTIN KEMP; hudební virtuos JOOLS HOLLAND; legenda anglického ragby LAURENCE DALLAGLIO a britský herec a komik JOHNNY VEGAS.


Po úspěchu minulého seriálu se Bernie a Leepu se pokusí navázat na úspěch minulé řady, a to – jak jinak – tím, že opět dají v sázku svou reputaci. Teď slíbili vyrobit pět dalších špičkových aut, která by se mohla rovnat produktům zavedených automobilek. Navíc tato auta budou postavena s omezeným rozpočtem a přitom uspokojí požadavky každé z celebrit.

POPIS EPIZOD

Epizoda 1: Gangsterský bourák Martina Kempa (část I)
Bernie a Leepu jsou zpátky na scéně. Teď se však rozhodli jít ještě dál a postavit několik „super-bouráků pro celebrity“. Bernie je od přírody velice přátelský, a při jedné příležitosti se seznámil s bývalou hvězdou popové skupiny Spandau Ballet a úspěšným hercem Martinem Kempem. Ten se stal jeho prvním klientem. Nicméně projekt se rozbíhá docela pomalu a po chvilce se začínají objevovat pochybnosti, zda se tenhle první vůz pro celebritu vůbec dostane dál než do projektové fáze. Přežije turbodmychadlem poháněný motor vysoké rychlosti? A přežije jízdu i klient?

Epizoda 2: Gangsterský bourák Martina Kempa (část II)
Bernie a Leepu se pokoušejí vytvořit „gangsterský superbourák“ pro bývalou popovou hvězdu a současného herce Martina Kempa ze starého saabu objeveného na vrakovišti. Auto ještě není hotové, když vytáhnou Martina na testovací jízdu na Santa Pod Raceway. Tam nebohý Martin zjistí, že auto nejenže není dokončené, ale že není ani bezpečné. Úkol, který tandem mechaniků dostal, je jasný: postavit auto tak, aby bylo bezpečné, krásné a aby se v něm Martin mohl představit na tuningové akci British GT v Rockinghamu – jenže ta se koná za pouhé tři týdny.

Epizoda 3: Nadupaná kára Lawrence Dellaglia (část I)
Londýňan Bernie, Bangladéšan Leepu a tým jejich věrných mechaniků a karosářů získali zakázku na postavení sportovního vozu pro bývalou hvězdu anglického ragby Lawrence Dallaglia. Začali s prázdnou skořápkou dvacet let starého Fordu Capri, přičemž se pokoušejí dodat mu trojnásobný výkon tím, že ho osadí výkonným osmiválce o obsahu 3,5 litru. Na první pohled se tento úkol jeví jako nesplnitelný, ovšem oni jsou plni odhodlání. Podaří se jim to?

Epizoda 4: Nadupaná kára Lawrence Dellaglia (část II)
Bernie, Leepu a jejich tým jsou už v půli práce na autě pro ragbyovou legendu – a bývalého kapitána anglického národního mužstva – Lawrence Dallagliu. Nicméně čas je stále tlačí, potýkají se s běžnými mechanickými problémy, nemluvě o potížích, které si při práci způsobují sami. Podaří se jim vše vyřešit a uspokojit zákazníka?

Epizoda 5: Jet 1 pro Joolse Hollanda (část I)
Jako poslední zakázku si londýnský mechanik Bernie, bangladéšský karosářský mág Leepu a tým jejich věrných spolupracovníků vzali pěkný oříšek: hudebník Jools Holland po nich chce udělat repliku klasického vozu Jet 1 – tedy konceptu vozu poháněného plynovou turbínou a představeného v roce 1952 automobilkou Rover. Vůz tehdy dosáhl rekordní rychlosti 245 km/h. Dokáže v sobě Leepu utlumit umělecké cítění a pracovat podle takhle striktního zadání?

Epizoda 6: Jet 1 pro Joolse Hollanda (část II)
Slavný hudebník a televizní celebrita Jools Holland oslovil naše tuningáře s žádostí o vytvoření repliky slavného Jet 1 – to je dosud nejtěžší zakázka, kterou skupina nadšených mechaniků dostala. Dokáže tým naroubovat výsledný produkt z padesát let staré kostry a šasi Roveru 80, 60 let starých panelů Roveru 75 a třicet let starého motoru z Jaguaru XJ6 o obsahu 4,2 litru? Celkové stáří tohoto vozu bude 140 let, takže bude ještě starší než Bernie! Termíny jsou napjaté, navíc Bernie zjišťuje, že jeho dílna může být záhy minulostí. Podaří se jim dokončit tuhle zakázku?

TÝM OPRAVNY VRAKŮ

BERNIE
Berniemu koluje olej v žilách. Za svou bohatou kariéru mu pod rukama prošlo snad každé představitelné auto od fordu po ferrari. Bernie vyrostl ve čtvrti Bow ve východním Londýně a do svého prvního zaměstnání nastoupil, když mu bylo pouhých jedenáct let – to chodil každou sobotu po 12 hodin v kuse leštit místní taxíky. Ve 13 se stal učedníkem v autoservisu a netrvalo dlouho a začal rozebírat jaguáry, rolls-royce, aston martiny a ferrari.

LEEPU
Jedním z nejsilnějších zážitků, které si Leepu pamatuje z dětství, je to, když zahlédl první lamborghini. Od té doby měl jediný sen – postavit si vlastní. Po čtyřicet let Leepu vymýšlí a staví vlastní auta – všech tvarů i barev. Svá mistrovská díla nikdy nevymýšlí předem a ani si nedělá detailní plány. Vše má v hlavě, kde je to také bezpečně uchováno do okamžiku, kdy se dá do práce.


O Discovery Communications:
Discovery Communications je leaderem na trhu s dokumentárními filmy. Kanály společnosti sleduje přes 1,5 miliardy lidí ve více než 170 zemích světa. Společnost Discovery oslovuje spotřebitele jak prostřednictvím televizních kanálů, tak digitálních médií. Do její sítě patří například stanice Discovery Channel, Animal Planet, Science Channel, Investigation Discovery a HD Theatre. Společnost rovněž provozuje diverzifikované portfolio digitálních služeb včetně serveru HowStuffWorks.com. Majitelem společnosti Discovery Communications jsou Discovery Holding Co. (NASDAQ: DISCA, DISCB), Advance/Newhouse Communications a John S. Hendricks, zakladatel a předseda správní rady Discovery. Více informací najdete na internetové stránce www.discoverycommunications.com.


Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Buggyra na vyhlašování v Monte Carlu 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose