www.car.cz
 

Právě vyšel nový Truck Racing Magazine na měsíc duben 2009
     31.3.2009 16:18 - tisková zpráva


Již šest let je konec každého měsíce mimo jiné ve znamení vyjití nového Truck Racing Magazine. Dubnové číslo jediného evropského magazínu mapujícího výhradně závody tahačů na svých osmačtyřiceti stranách přináší

- Exkluzivní rozhovor s vicemistrem starého kontinentu Markusem Bösigerem. Švýcarský veterán v něm mimo jiné potvrzuje, že závodí proto, aby vyhrával!

- Zamyšlení se nad skutečností, čím to, že na rozdíl od jiných automobilových závodníků platí v případě truckerů pravidlo o tom, že zrají jako víno!

- Druhý díl fotoreportáže mapující nejslavnější crashe posledních dvanácti let, který je věnován bouračkám z období 2002 – 2006.

- Seriál o závodech, které psaly truckovou historii nás zavede do Jaramy roku 2005. Zatímco španělský jezdec Manuel Gozalo metal se svým truckem nedobrovolně salta, slavil jeho krajan Albacete první titul.

- Zásluhou titulu Davida Vršeckého se na stránky Truck Racing Magazine vrací rubrika Galerie šampiónů. První díl seriálu s názvem "Ze dna na vrchol" je věnován učednickým letům 1998 – 2002.


 
 
Fotogalerie:   Le Mans Series 2009 - Testy na Paul Ricard © DDPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose