www.car.cz
 

Internetový Magazín GO motorsport na březen nabízí
     3.3.2010 15:38 - tisková zpráva


Vážení příznivci motoristického sportu,

od prvního vydání e-magazínu GO motorsport uplynul již celý měsíc, přesněji měsíc únor. Měsíc, ve kterém odstartovaly dva šampionáty: World Rally Championship a World Superbike. Naopak do svého finále se blíží série GP2 Asia. Ve všech výše zmíněných jsme měli Čechy v akci. Nové číslo e-magazínu GO motorsport vám přináší reportáže ze závodů, kde se jistě české barvy neztratily. Přinášíme vám zajímavý rozhovor s Editou Práškovou a podrobné představení šampionátů, kterým se v dalších číslech budeme jistě podrobně zabývat.


Obsah čísla 02/2010 - GO motorsport

MARTIN PROKOP VSTOUPIL DO ŠAMPIONÁTU S-WRC TŘETÍM MÍSTEM
Švédská Rally v letošním roce odstartovala sezónu šampionátu World Rally Championship, která se ponese ve znamení jediného souboje: Sébastien Loeb versus Mikko Hirvonen. Dvě jedničky dvou odlišných továrních týmů: Citroën versus Ford. Nesmíme ale ani zapomínat na tovární „dvojky“, které jistě budou chtít zamíchat kartami. Na startu jednotlivých podniků MS nebudou chybět ani české posádky.

MISTROVSTVÍ SVĚTA GT1 PŘED PREMIÉROVOU SEZÓNOU
Máme tu konec zimy a kola motorsportu se začínají pomalu ale jistě roztáčet. Oproti loňsku došlo k mnoha změnám, jednou z nich je také vznik světového šampionátu FIA GT1, jehož zárodkem je královská třída vozů Gran Turismo z loňského šampionátu FIA GT. Došlo tedy k oddělení tříd GT1 a GT2. Druhá jmenovaná pokračuje ve statutu evropského šampionátu.

SVĚTOVÉ SUPERBIKY ODSTARTOVALY V AUSTRÁLII
Okruh Phillip Island se stal dějištěm prvního klání mistrovství světa superbiků, sezony považované za nejpůsobivější vůbec. Na startu letošní sezóny se představí sedm motocyklových značek o celkové účasti 26 stálých jezdců.


NEJRYCHLEJŠÍ ZUBAŘKA MYSLÍ NA EVROPU. ALE AŽ PO STÁTNICÍCH
Edita Prášková se už v 27 letech stačila zapsat do dějin českého motosportu. Jako vůbec první žena dokázala vyhrát závod tuzemského šampionátu, když v roce 2007 triumfovala v jízdě do vrchu na Suchém vrchu. Ale půvabná rodačka ze Světlé nad Sázavou nespí na vavřínech a stále se snaží být lepší a lepší.

 


Více informací o novém e-magazínu GO motorsport naleznete na www.gomotorsport.cz  

Přímý link na nové číslo 03/2010:




S pozdravem
Milan Bydžovský

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rally Sweden 2010 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose