www.car.cz
 

V sobotu bude letos premiérová AutoMotoRevue - i s výstavou našich fotek
     6.1.2006 10:23 - tisková zpráva


Sledujte v sobotu AutoMotoRevue na ČT!     

Auto Moto Revue se letos poprvé představí divákům tuto sobotu (7.1) ve 12.35 na ČT1. A fandové motoristického sportu by si ji neměli nechat ujít hned ze dvou důvodů.


Tím prvním je reportáž, kterou jsme natočili během vernisáže výstavy fotografií Martina Straky "Po startu i za cílem" a na které můžete až do 24. ledna vidět bezmála 50 fotografií z různých disciplín motoristického sportu. Výstava v prostorách autosalonu Přerost a Švorc, Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1 je prvním počinem našeho serveru AutoMedia.cz, který chce tímto způsobem i v budoucnu "vytahovat" zajímavé fotografie ze své internetové galerie do reálného prostředí výstavních síní.

Pokud byste i vy měli zájem své fotografie prezentovat, napište kolegům na email: informace@automedia.cz a dostanete další instrukce, jak postupovat.

Mimochodem: uvedené  fotky Martina Straky  jsou k vidění ZDE

Tím druhým důvodem je test nového Subaru Impreza WRX Sti 2006, který jsme natáčeli v polovině prosince na okruhu v Sosnové a při kterém jsme se se soutěžákem Vojtěchem Štajfem na sněhu řádně "vyblbli". Porovnali jsme ji také s Vojtovou závodní Imprezou specifikace C.

Roman Beránek
 
http://rally.automedia.cz/
www.automedia.cz


 
 
Fotogalerie:   GIGA FOTOGALERIE OKRUHY v roce 2004

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose