www.car.cz
 

Tuning Magazine 05/2004 právě vychází
     tisková zpráva


108 stran!

Tuning recenze (výhradně vlastní tvorba):

Urban Race: É šestatřicítka 318i od BMW, která jakoby právě vypadla ze hry Need For Speed: Underground. Červená Ferrari Rosso, křídlo Kosei, kola Speedline Corse. Na svědomí to má Vrsa Tuning.

Nebe nad hlavou ...: Brněnská tunerka Jitka je se svým zelenočerným opelem Kadett Cabrio 2.0 plně připravená na novou sezónu. 16" kola Alessio, sportovní podvozek Koni ... co víc si přát?

The Fast & The Favorit: Decentně a vkusně upravený Favorit v odstínu Škoda Rally s povozkem HP Sporting a koly OZ.

Bavorská trojka: Restaurátorská práce hodonínského tunera Broni alias Boba v podobě BMW 325i. Těžké začátky, spousta vlastních řešení a skvělých nápadů.

GTI Kult: Prozatím poslední dílko ze série VW Freunde Heidenau – VW Golf II 1.8 GTI. Kupa karosářských úprav, mnoho leštěných i chromovaných dílů a k tomu motor jako brus.

Mercedes-Benz C 30 CDI AMG: Otestovali jsme pro vás 231 naftových koní pod kapotou tohoto precizně zkonstruovaného sedanu. Srovnání s BMW 330d i s C 32 AMG.

Le Brno 2004: Fotoreportáž

Renocar Tuning Jaro 2004: Fotoreportáž

Cult-Style Team zahájení sezóny: Fotoreportáž

... a mnoho dalšího. Tuning Magazine 05/2004 právě vychází. Žádejte u vašeho prodejce tisku. 108 stran, 79,– Kč


Který fanoušek rychlých kol by neznal jméno Petra Vršeckého, zejména když se řekne ve spojení s projektem Buggyra. Nemnoho lidí ale ví, že existuje také firma Vrsa Tuning, s jejímž logem se občas na české tuningové scéně setkáváme. Na jednu z jejich posledních tuningových kreací jsme se zajeli podívat do Roudnice nad Labem a tady máte výsledek …

… více si přečtete zde a hlavně v aktuálním čísle Tuning Magazine, a to včetně posteru!

Další číslo (06/2004) k dostání od 24. května 2004.

další  info : http://www.tuning-magazine.cz/
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose