www.car.cz
 

TV MOTORMIX : Kapuvár, Tribeč, Mohelnice, Pacov, dragstery, Nová Paka atd
     29.5.2011 12:13 - Pavel Jelínek


V Motormixu na přelom května a června je možné vidět desítku příspěvků všeho druhu z řady zcela odlišných motoristických akcí. A tedy skutečný MIX reportáží přesně v duchu názvu tohoto tradičního pořadu. Možnost stažení aktuálního dílu pořadu je také známé adrese www.tvmotormix.cz a to přímo na titulní stránce webu.
 
V maďarském Kapuváru odstartoval šampionát Cross coutry rallye a skvěle si zde vedl Zdeněk Pořízek, jenž vybojoval po zásluze stříbro, i když v hodnocení českého šampionátu to dopadlo zcela jinak. Také v další reportáži jsme se podívali do zahraničí a to na Slovensko na obnovenou a vydařenou Rallye Tribeč. Připomeneme také Autosalon Brno, který startuje již za pár dní a kde MotorMIX organizačně zabezpečuje výstavku zhruba tří desítek závodních vozů, včetně několika formulí jedna ( ….. byť jenom těch pro studentskou soutěž F1 ve školách). Navštívili jsme i závody dragsterů na letišti v Hoškovicích i Pacov, kde odstartoval motokrosový šampionát, či Novou Paku, kde závodili autokrosaři akde se blíží i ME na zdejší krásné trati. Rovněž Kopná již je minulostí, i když té se věnujeme jen krátce a jen formou onboardu, ale zakončeného karambolem. Prototypy značky Peugeot zase kralovaly vytrvalostní šestihodinovce, která pro ně byla dobrou přípravou na červnový vrchol při 24 hodinovce v Le Mans. Na závěr si můžete zasoutěžit o vstupenky na WTCC, zatímco právě nyní a aktuálně se třicet účastníků naší soutěže může těšit na volné vstupenky na Autosalon do Brna a další pak na další výhry,“ vypočítává obsah nepochybně dalšího velmi pestrého MotorMIXu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Brněnský Drak zahájil vrchařskou sezónu a dále se podíváme do anglického Donnigtonu, kde odstartoval letošní truckerský šampionát. Mirek Zapletal zase po Abu Dhabi startoval v Tunisku a zmíníme také, že Rallye Bohemia se připravuje na vstup mezi elitní světové soutěže a Martin Rada pohovoří o přípravách červnové Agrotec Rallye Hustopeče i o svých přípravách na tuto domácí soutěž v roli závodníka. V rámci Autosalonu Brno se v úvodu června uskuteční po loňské úspěšné premiéře opět i Classic show pro krásné veterány,“ připomíná obsah předchozího dílu pořadu jeho šéfredaktor. I tento díl totiž ještě dva týdny zůstává ke stažení na internetu.
 
MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na jihu Moravy je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality a Motormix bude ještě letos k vidění i třeba na Táborsku.
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače. Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut ( max 20ti až 30ti ) uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako ….
 
Motormix nyní navíc připravuje také výstavku závodních vozů při příležitosti červnového veletrhu Autosalon Brno 2011, která se letos koná v moderním pavilonu G1, který bude věnován výhradně závodění. V G1 bude k vidění několik desítek závodních strojů z různých motoristických disciplín, přesně duchu obvyklého obsahu pořadu, přičemž akce se uskuteční pro veřejnost již od sobotu 4. června a končí 9. června 2011 !
 
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 květen 03
V Brně 28. května 2011
 

            www.motormix.cz


 
 
Fotogalerie:   Zámecký vrch 2011 od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose